Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: stolni nogomet  (Posjeta: 4187 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
Odg: stolni nogomet
« Odgovori #20 : 05 Veljača, 2011, 01:57:07 »
prava stvar je ovo 1:10 :
nisam tu bio toliko dobar, ali sam vidio tipa koji se predstavio kao vice prvak juge
i mogu samo reci da je bilo zadovoljstvo s njime igrat, tip je to izvodio da nisi imao sansi uopce.. najubitacniji napad koji sam ikad vidio..

a ovaj tip sve to radi krzljavo na videu, vrlo sporo , ali nema veze, bitno je da vam je jasnije na sta mislim  :toothy11:
inace meni omiljen udarac je klasicni "bekend" ..to sam tako dobro izvodio da sam mogao birat izmedju tri 100%tna rjesenja  
golman nije imao sansi.. nisam ni gledao stol vec ravno u facu golmana koji se znoji  :toothy9:
...sad sam sigurno zakrzljao, ali kroz mjesec dva bi bio sigurno opet vrlo opak..

di u novom zagrebu se moze malo vjezbat navedeni sport ? vratila mi se volja za igranjem  :frajer:
« Zadnja izmjena: 05 Veljača, 2011, 02:00:30 eladio »
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline skipper_2t

• Tržnica : (+18)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Baotian 180 2t
« Odgovori #21 : 05 Veljača, 2011, 13:50:19 »
pa valjda u zagrebu ima koja igraona?u nekin kaficima di imaju biljar,pikado cesto bude i stolni  :icon_thumright:
a ovaj na videu je previse spor,ko zna malo bolje branit nebi mu nikad gol zabia

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #22 : 05 Veljača, 2011, 15:15:30 »
pa valjda u zagrebu ima koja igraona?u nekin kaficima di imaju biljar,pikado cesto bude i stolni  :icon_thumright:
a ovaj na videu je previse spor,ko zna malo bolje branit nebi mu nikad gol zabia

istina , jako je spor , valjda za potrebe edukacije  :toothy9:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!