Evo da vam javim, stigle mi dizne (80-82-84-85)
85 dizna kao što rekoh je prevelika, i to debelo čak i sa otvorenim airboxom! Svječica mi je zalivena,crna i debeli pad okretaja!
Normalno da 84 nisam ni isproaval pošto je 85 bez gljive ni nije za moj karb!
Zadnje je 82 gore, i vidi se dobro po svječici da je tamnija nego sa 80, i to podosta, čak se čudim da se osjeti takva razlika! Pa za samo 2broja je veća a sa skoro sive svječice imam skok na tamnu(no hvala bogu suhu, kaj znači da je tu negdje)
Mislim da bi 81 bila idealna.
Sad je airbox(izvađena lulica i smanjena rupa, nema dodatnih) sa rupom od 19x19mm, i izgleda da je premala, sad mi treba ideja savjet kaj da napravim?
Znači sa 82 diznom sam odklonil mogučnost zacvika jer na ful gasu nemam više svijetlu svječicu no bome sad nije ni smeđa. Trenutno je crna koja vuče na tamno smeđe ali je suha!
Pošto je rupa bez lulice 25mm u promjeru, došlo mi je napamet da nađem recimo šlauf iste debljine a da ima nutarnji promjer recimo 22-23mm, i napravim lulicu, da ne gubim taj efekt koji ona radi(bilo je govora o tome, da nije bezveze kaj je lulica a ne samo otvor na vrhu) Bi to bilo ok? Ne znam više kaj da sprobam!
Igla je na sredini (trećem zazoru gledano prema vrhu)
P.S- i opet sa 82 diznom imam 100-200 okretaja manje nego sa 80 diznom, pa zakaj to?