Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (13/19) > >>

pajo:
možeš probat i sa 82 nešto između ako te brine boja na ful gasu.baci oko na čelo klipa ako možeš priči,znaju i sviječice totalno suprotnu boja dati.
ili sa 85 još malo otvorit airbox.

danc00:
Maknul sam lulicu, ali nije rupa skruz otvorena, sad sam naprafil fi 20 umjesto 25(bez lulice)

Probat ću sa 82 svakako kad je nabavim! A sa 85 mi se više ne da zajebavat i otvarat airbox, jer kaj ću dobit veču potrošnju i malo bolji zvuk!

Velim stavil budem 82 diznu i vozi miško ! Sa 82 bi trebalo biti dobro, velim makar i sad nije loše(elektroda nije ni spucana ni pregorena ni potpuno bijela, ali nije ni skroz smeđa na ful gasu), ali nek je malo tamnija svječica pa da mi je duša na mjestu  ;D :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: danc00 - 15 Ožujak, 2011, 17:57:12 ---Maknul sam lulicu, ali nije rupa skruz otvorena, sad sam naprafil fi 20 umjesto 25(bez lulice)

Probat ću sa 82 svakako kad je nabavim! A sa 85 mi se više ne da zajebavat i otvarat airbox, jer kaj ću dobit veču potrošnju i malo bolji zvuk!

Velim stavil budem 82 diznu i vozi miško ! Sa 82 bi trebalo biti dobro, velim makar i sad nije loše(elektroda nije ni spucana ni pregorena ni potpuno bijela, ali nije ni skroz smeđa na ful gasu), ali nek je malo tamnija svječica pa da mi je duša na mjestu  ;D :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kažem ti baci oko na čelo klipa ako možeš da se uvijeriš :icon_thumright:
a sa i bez lulice je rezlika nije samo zvuk. :nono:

danc00:
Nego kaj još?

Pa velim, maknul sam ja lulicu, samo kaj sam gore na rupu stavil novu gumenu rupu manjeg promjera od original rupe a večeg od lulice, znači sredina (fi20mm).

A glavu cilindra nemrem sad skidat, nemam nove dihtunge ni nikakvu pastu a ni moment ključ kod sebe, tak da mi se to ne otvara baš :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: danc00 - 15 Ožujak, 2011, 18:05:42 ---Nego kaj još?

Pa velim, maknul sam ja lulicu, samo kaj sam gore na rupu stavil novu gumenu rupu manjeg promjera od original rupe a večeg od lulice, znači sredina (fi20mm).

A glavu cilindra nemrem sad skidat, nemam nove dihtunge ni nikakvu pastu a ni moment ključ kod sebe, tak da mi se to ne otvara baš :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ne moras skidati glavu,skini svjecicu dok bude dan i uzmi malu svjetiljku osvijetli unutra...sve se jasno vidi celo klipa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju