Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (12/19) > >>

pralas:

--- Citat: imbra12 - 13 Ožujak, 2011, 23:42:14 ---lijepo skut ide...ta lulica na airboxu se odreže ili?

--- Kraj citata ---
izvadi

danc00:
Jučer mi Ivanm posudil 85 diznu, i sad ju zmontiram i skut je koma !  :dontknow:

Okretaji nejdu prek 8,5T, uopče ne znam zake su pali okretaji, i slabije vuče nek prije.

Znači 85 je definitivno prevelika!?  Svječica je također crnkasta i mokra. Vratil sam ipak 80diznu gore i super, možda je malo bljeđa ali onak sa 85 diznom se nemrem vozint za niš!!

Znači ak je 85 tolko prevelika da mi je 80 ok, a več sam se bojal zacvika kad sad vidim da je ok, jer 5 brojeva veča dizna nije puno ali ak mi padnu tolko performanse znači da je 80 OK, jel tak?

pralas:

--- Citat: danc00 - 15 Ožujak, 2011, 17:15:11 ---Jučer mi Ivanm posudil 85 diznu, i sad ju zmontiram i skut je koma !  :dontknow:

Okretaji nejdu prek 8,5T, uopče ne znam zake su pali okretaji, i slabije vuče nek prije.

Znači 85 je definitivno prevelika!?  Svječica je također crnkasta i mokra. Vratil sam ipak 80diznu gore i super, možda je malo bljeđa ali onak sa 85 diznom se nemrem vozint za niš!!

Znači ak je 85 tolko prevelika da mi je 80 ok, a več sam se bojal zacvika kad sad vidim da je ok, jer 5 brojeva veča dizna nije puno ali ak mi padnu tolko performanse znači da je 80 OK, jel tak?

--- Kraj citata ---
ne mora znaciti da je 85 dizna prevelika,sto cisto sumljam na 17.5 karbu...
trebo si se poigrati sa sarafom smjese i polozajem igle a ne samo puknuti diznu i reci da losije ide..

danc00:
Kakve veze ima šraf smjese na punom gasu? Ajd igla još da, iglu sam spustil za zub da dobi više zraka(na sredini je) Da imam gljivu valjda bi bilo ok ali ovak je prevelika zgleda.

pralas:

--- Citat: danc00 - 15 Ožujak, 2011, 17:26:26 ---Kakve veze ima šraf smjese na punom gasu? Ajd igla još da, iglu sam spustil za zub da dobi više zraka(na sredini je) Da imam gljivu valjda bi bilo ok ali ovak je prevelika zgleda.

--- Kraj citata ---
nisi napisao na kojem otvoru gas zato sam ti i rekao...
saraf smjese utjece samo na pocetku,polozaj igle otprilike na pola gasa i glavna dizna na full gas...
ako je full gasu mokra onda je bogata smjesa...
ostavi 80 onda....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju