Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (10/19) > >>

danc00:
Znači onda da zasad niš ne diram, tj niš nebum dobil ak odvrnem za recimo pol kruga vijak za smjesu?

danc00:
Stigle su mi dvije dizne(samo ih trebam pokupit) , 82 i 84 !

Jel se na Aeroxu mora skidat karb dole da bi se zamjenila dizna, ili se može nekom metodom da se ne skida ili da se skida minimalni dio djelova?

Recite mi kakva je razlika između 80 i 82 dizne, jel se uopče to primjeti ili da odma stavim gore 84? Mislim jel ta veličina od "2" igra veliku ulogu u obogačivanju smjese...jer meni treba kak bi mi rekli za zeru bogatija smjesa znači niš jako puno!

P.S- sad mi je 80 gore.

pralas:

--- Citat: danc00 - 05 Ožujak, 2011, 18:41:44 ---Stigle su mi dvije dizne(samo ih trebam pokupit) , 82 i 84 !

Jel se na Aeroxu mora skidat karb dole da bi se zamjenila dizna, ili se može nekom metodom da se ne skida ili da se skida minimalni dio djelova?

Recite mi kakva je razlika između 80 i 82 dizne, jel se uopče to primjeti ili da odma stavim gore 84? Mislim jel ta veličina od "2" igra veliku ulogu u obogačivanju smjese...jer meni treba kak bi mi rakli za zeru bogatija smjesa znači niš jako puno!

P.S- sad mi je 80 gore.

--- Kraj citata ---
a covjece tesko ti skinuti karb,3 min posla...
moras ga skinuti jer kada skines casicu ako je ne budes drzao ravno gorivo ce iscuriti tako da ga skini...
ja bi stavio odmah 84 diznu ;)

danc00:
A ništa, onda ću ga skinut...

A gle nije meni problem bubnut 84, ali mi ne treba jako bogatija smjesa od ove koju sad imam, pa zato pitam kakva je razlika 80 i 82, mislim je se osjeti ili je neprimjetno?

Pa onda sve skidat šrafit...i tak dalje..malo dosadno. :zubo:

I najvažnije, jel se bude osjetilo na potrošnji recimo ak mi bude 84 odgovarala, kolko će vše trošit, 0.5l 1l koliko odprilike  :dontknow: ?

Aprilia00:
trosit ce vise jedno 5litara :icon_scratch:

de, ono...trosit ce mrvicu vise i to je to, mozda 1deci vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju