Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (9/19) > >>

Aprilia00:
to ti je okej, bez brige vozi i nema staaa  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
boja centralne elektrode je idealna

ne diraj niš

danc00:
Onda ok, samo da je motor spreman za sezonu, jer ću ovu sezonu radit malo više km, do Zg jednom tjedno(50km)!

Onda je to to, zahvaljujem se, i u čet bacim u garažu par slika možda i video ako mi šajbice za vario stignu, te par naljepnica(niš veliko) i to je to.

OT

Hvala svima na pomaganju, prije godinu dana nisam znal ni di su lamelice na usisu sad znam  :laughing6:, jer bez Vas nebi mogel sam raskopat i složit skuter bez da idem k mehaničaru. Nadam se da se bumo vildi na kojem susretu ako budem mogel dojti  :glasses9:  :icon_thumright:  :bacva:

danc00:
KAk da se riješim malog pljuckanja kroz spuh na ler gasu do max 1/4 gasa, jel samo odvrtanjem vijka za smjesu, tj da mu dam malo više zraka od 1,5 kruga?

Ono na ler gasu mi baci u minuti dvije-tri  sitne kapi (crne kapi, vjerojatno gorivo)  Prije je bila igla za zub spuštenija i vijak za smjesu jako odvinut i spuh je bil suh ali je zato smjesa bila presiromašna. Znači igla mi otpada, jel se može to popravit sa tim vijkom za smjesu da bezveze sad sve ne raskapam OPET, a bezveze  !

Iwo SR Tuono:
Nije to smjesa nego kondenzat ili ulje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju