Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - 70ccm , štelanje !
pajo:
nebi trebo imat loš start zbog deblje podloške jedino što gubiš je na krajnjoj.kod mene se najbolji start pokazo oko 5000rpm(po koso satu)čak bi ga podesio i niže da sam mogo.(probo sam i preko 5000rmp ali nijemi se svidilo za grasku vožnju)
probaj ali ja nikad nisam pratio te grafove kolko koji treba vrtit uvijek sam po zvuku(osiječaju)ili naknadno sa koso satom.ali dok ne ubodeš pre lagane rolice ili pre teške nečeš znati koje su idealne.
ovako bi ja radio na ravnicu ili lagana uzbrdica i kad bi ga praspalio do vrha mora napunit 80kmh po satu ako bude manje znači nisam dobro naštelo(zvuk zna da zavara) :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: mr. awesome - 01 Veljača, 2011, 21:16:38 ---malo offa :)
vidim da si ti razradivao kit 200km. meni su rekli i da je 100 dosta jel istina il treba vise?
--- Kraj citata ---
A gle, 100km sam razrađival onak, pola gasa max, i grijanje 10min prije toga i poslje. Od 100-150km sam stavil teške rolice i vozil se normalnije ali ga nisam stiskal u max i nisam daval ful gas, ona penzionerska vožnja. I sad od 150km pa na dalje ga štelam, također nisam išel u max brzinu al u max okretaje jesam na par sekundi.
Pa puno je 200km i mislim da je to ok, a na kraju krajeva nemam ni živaca više, teško je ne davat gas, teže nek kaj sam mislil.
pajo- imal sam teže rolice, kranul sam od 5.1gr i eto stat ću na 3.7gr . Na početku razrade su bile najteže, i išel je on super ali su slabo okretaji rasli. Sa 4.1gr su malkice preslabi okretaji, tak da mi je jedino ostalo 3.7 i eto pokazuje se ok. Makar budem probal još sa 4.1gr kad bu toplo, i kad stavim tanju šajbicu!
Iwo SR Tuono:
još probaj mješavinu 3.7 i 3.4 pa javi kako ide, fali mu malo šusa još
danc00:
Hehe budem, šus je glavni :headbang: :headbang:
ivanm:
offtopic o auspusima nastaviti ovdje
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,45889.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju