Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (5/19) > >>

pajo:
ja bi čak probo sa mekšim opruga kvačila da hvata oko 5000rpm
deinitivno skidaj podlošku,bar stavi 0,50-0,80 za 16mm remen,nebi bilo loše i da označiš do kud se penje :icon_thumright:
neznam kakva je ta opruga hebo?a jesi li možda probo sa nešto težim rolicama oko 4gr?
nekako imam filing ko da slabo ide možda me vara??
ovako je moj ubrzavo sa nešto jačim setup ali uzmi u obzir da je AC u igri

danc00:
Do sad sam imal mekše opruge kvačila, i sad sam stavil malkice tvrđe, za kojih 500-700okr više starta.

Ova Hebo opruga ti je 50% tvrđa od serijske, i ona mi je ok, serijska je puno premekana !

Sad na startu puno gubim zbog remena i debele podloške, to je istina. Velim moram nabavit neku tanju...samo je pitanje di, kad je nabavim bude bolje sigurno. Jer kad je uopče nema onda je bolji start ali je tromiji, treba mu metar dva da se zaleti, jer remen padne dosta duboko u zadnje polutke.

Jep, tvoj ubrzava malo bolje, ali ti imaš i za 2KS jači kit  :icon_thumright: i još si podesil prijenos skoro pa savršeno, eto stavim video kad se pogram sa podloškama.

A rolice imam od 3.4gr pa do 5.1gr. Sad su gore polini 3.7gr. Kad stavim 4.1gr onda nejde baš u okretaje ide do max 9T a to mi je premalo a spuh !

ivanm:
ubrzanje ovisi o dosta toga.. sekunda gore dole, squish, spuh, masa vozila, masa vozača itd...

mr. awesome:
malo offa  :)
vidim da si ti razradivao kit 200km. meni su rekli i da je 100 dosta jel istina il treba vise?

pralas:

--- Citat: mr. awesome - 01 Veljača, 2011, 21:16:38 ---malo offa  :)
vidim da si ti razradivao kit 200km. meni su rekli i da je 100 dosta jel istina il treba vise?

--- Kraj citata ---
gus bi trebalo 200-300km razradivati...
alu 50-100km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju