Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ono nije normalno sta oni rade..koliko puta ja popizdin..odi u nas u splitu (znat ce ovi odavde) doli na bacama isprid policijske postaje parkiraju policijska auta svugdi,po zebrama raskrizju trotoarima,zakrce cil oraskrizje,al vazno da meni pauk dize auto kad negdikrivo parkiran..voze sa pokvarenin svitlimia,ne vezu se,pricaju na mobitel,okrecu se polukruzno na mostu na brdima KONSTANTNO,cesto peren auto doli na praoni pa san se ima svega nagledat,a da ne kazen o prekoracenjima brzine,jednon san ima priliku vidit kako u sluzbenon autu i odori prica na mobitel,nevezan i prolazi kroz crveno..ja san ga skoro udria jer je meni vec debelo zeleno bilo,nesto nevjerojatno,al to sve sta oni rade samo mi ispastamo..svi smo ljudi i svi grijesimo,al ka sta je neko napisa samo mi placamo za to
voze sa pokvarenin svitlimia
ni na jednom golfu policijskom ne rade obe zadnja svjetla..
na jedno 90% policijskih auta u splitu bar jedno svitlo ne radi,jedan put san vidia i bez obe zadnje pozicije...
Zato u Splitu ima bmw 535 stari....i ima ludi Perišić koi bi rade poginija nego da mu bobignes s motoron.... Dugopoljac
ako mislis na onog civilnog bmwa 535 kamatarku,nje nema vec vise od godinu dana..piknuli su je a sta se tice perisica..bizi se njemu,ne brini..meni je ovo lito prvi i jedini put u zivotu oprostia kaznu