Ostalo > Foto, video, music...

WCC

<< < (5/9) > >>

enel:

--- Citat: sfreak - 27 Siječanj, 2011, 19:47:24 ---Boyd Coddington, Chip Foose i Ryan Friedlinghaus...definitivno legende u svakom slucaju, ali svaki ima svoj stil kao i njihove emisije...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:  bas tako

Boyd Coddington - cisti dobri old school, oni su majstori majstorima. Racunanje, mjerenje i deri po metalu, nista pc tehnologija ovo ono.  RIP Boyd  :'(

Ryan Friedlinghaus - on je onaj "savremeni" tuner, nova auta, bling bling, vece jace brze... To je njegovo i jako je dobar u tome.

Al legenda za mene... Chip Foose - kakvu mastu i talenat taj covjek ima  :notworthy:. Iz glave na papir pa u stvarnost. Od ove trojice jedino on isprlja ruke i radi ko covjek, ovi samo po kancelariji. Rijec "Custom" on za mene definira, sta je sve napravio, skidam mu kapu  :headbang:. On je za mene onaj najbolji od najboljih.

Shiltac:

--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Siječanj, 2011, 19:56:58 ---..nemogu sad nać sliku al naj auto mi je izašao iz West Coast-a.... :headbang:
... na novi Dodge Charger su stavili samo školjku od starog Chargera,,bio je zelene boje jako tamne i za nekog crnca...preeee jeben auto..moj san snova.... :( :toothy11:

--- Kraj citata ---

za gary dourdana su ga radili. za lika iz csi lv

Kamba:

--- Citat: Shiltac - 27 Siječanj, 2011, 20:01:44 ---za gary dourdana su ga radili. za lika iz csi lv

--- Kraj citata ---
..e taj da...svaka čast. :icon_thumright:....auto je bio jednom riječju boleština... :notworthy: :notworthy:

sfreak:
da, radili su Pontiac GTO

Kamba:
...to su najbolji auti koje su ljudi ikad napravili....barem po meni....to su udobni i bučni brodovi..... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju