Ostalo > Foto, video, music...
WCC
Kamba:
Chip Fuse mi je isto legenda,kao i njegova emisija Overhaulin iliti Generalka...
...al za prekratko vrijeme oni srede te aute pa je i meni malo sumnjivo,al dobro.....nije to toliko bitno..auti su im mrak
...a što se tiče bap Hot Rod auta iz ranijih godina prošlog stoljeća definitvno je Boyd Codington legenda u tome...
sfreak:
Boyd Coddington, Chip Foose i Ryan Friedlinghaus...definitivno legende u svakom slucaju, ali svaki ima svoj stil kao i njihove emisije...
iskreno ne bih se zalio na niti jedan auto koji je izasao iz njihovih emisija...ali ipak bi imao po jedan primjerak iz Overhaulina i Strret Customsa...Hot rodovi su odlicni ali nije to za mene...
sto se tice pimp my ride-a su vjerojatno fusarili i to na veliko...ali sad to nije bas ista firma, to se vidi pogotovo po velicini zgrade koja ima sve od ureda do lakirnice, a ne ko ona u pimp my ride-u...a i to su sad klijenti sa toliko para da cisto sumnjam da ce nesto zafusarit, a to se vidi jer su auti cesto ogoljeni u Street Customsu...
da dobijem jedan takav auto izasao iz takvih emisija, sto se mene tice mogu na njemu radit cijelu godinu ako treba
Kamba:
--- Citat: sfreak - 27 Siječanj, 2011, 19:47:24 ---Boyd Coddington, Chip Foose i Ryan Friedlinghaus...definitivno legende u svakom slucaju, ali svaki ima svoj stil kao i njihove emisije...
--- Kraj citata ---
..da,u pravu si, to su tri različita stila... :headbang:
..Boydovi dečki su večinom radili aute do 60-tih godina....Fusovi od 60-tih do 80-tih,a Rayanovi radi i nove novcate aute... :icon_thumright:
sfreak:
--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Siječanj, 2011, 19:50:08 ---..da,u pravu si, to su tri različita stila... :headbang:
..Boydovi dečki su večinom radili aute do 60-tih godina....Fusovi od 60-tih do 80-tih,a Rayanovi radi i nove novcate aute... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kako volim starije aute malo vise od novijih, najradje bi jednog iz Overhaulina...uf sta bi dao za to
Kamba:
..nemogu sad nać sliku al naj auto mi je izašao iz West Coast-a.... :headbang:
... na novi Dodge Charger su stavili samo školjku od starog Chargera,,bio je zelene boje jako tamne i za nekog crnca...preeee jeben auto..moj san snova.... :( :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju