Ostalo > Foto, video, music...
WCC
nrg extreme:
--- Citat: enel - 27 Siječanj, 2011, 20:01:32 --- :icon_thumright: bas tako
Boyd Coddington - cisti dobri old school, oni su majstori majstorima. Racunanje, mjerenje i deri po metalu, nista pc tehnologija ovo ono. RIP Boyd :'(
Ryan Friedlinghaus - on je onaj "savremeni" tuner, nova auta, bling bling, vece jace brze... To je njegovo i jako je dobar u tome.
Al legenda za mene... Chip Foose - kakvu mastu i talenat taj covjek ima :notworthy:. Iz glave na papir pa u stvarnost. Od ove trojice jedino on isprlja ruke i radi ko covjek, ovi samo po kancelariji. Rijec "Custom" on za mene definira, sta je sve napravio, skidam mu kapu :headbang:. On je za mene onaj najbolji od najboljih.
--- Kraj citata ---
Definitivno Chip Foose je legenda,lik bolesno crta i ima jeben smisao za dizajn,dok sam imo digi stalno sam to gledo
i stvarno su likovi sposobni napravit ludilo od auta. :headbang:
Sad kao što drugi kažu dali to stvarno naprave za tjedan dana ili ne u to neću ulazit jer ne znam. :dontknow:
_r0bi_:
...isssssseeee ko zna zna...ali S klasa kupe jaoooooooo :omfg: pree :laughing7: :notworthy:
STJELE:
--- Citat: _r0bi_ - 27 Siječanj, 2011, 22:34:45 ---...isssssseeee ko zna zna...ali S klasa kupe jaoooooooo :omfg: pree :laughing7: :notworthy:
--- Kraj citata ---
baš sam htio spomenuti taj auto, s cuope su radili za neku firmu tenisica, uzeli su novu novcatu s klasu i sijeci :headbang: chip foose je istinita legenda i svaki auto koji nosi njegov potpis je umjetničko djelo na kotačima
_r0bi_:
--- Citat: stylingmaniac - 27 Siječanj, 2011, 23:48:17 ---baš sam htio spomenuti taj auto, s cuope su radili za neku firmu tenisica, uzeli su novu novcatu s klasu i sijeci
--- Kraj citata ---
...pa daa al jbga bas sam na kraj upo danas tak da nisam bas puno vidio...tj vidio sam gotov proizvod...jakooo strasnooo :binkybaby: :binkybaby: :laughing7:
Kamba:
Eo upravo na Discoveriju prave Coupe S klasu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju