Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
raspa ako ti treba dekl posudim ti ja imam od powera dekl...tako da mozes ici nas par planira ici isto pa mozemo zajedno a ovi sto slazu mogu slozit i meni je jos radilica van motora i danas idem po lezajeve i semeringe pa da to sredim do subote i da idem prem da necu imat ni ozicenje na motoru al sta ce mi svijetla i zmigavci tablica vozacka i kaciga i to je to :DD
Bit ce lijepo vrijeme! http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14279
ma dobro za dekl je najmanje brige, dogovorit cemo se ... ako uzmem to od tebe, i Dosen uzme maticu o Krajine samo mi imamo skutere spremne za Osijek...Luka nema vario, Kurtin rastavljen, Lebarov neregan, Nenin neregan i rastavljen jos par je rastavljeno i neregano... sumljaju da se biti pali vozi za subotu
ja ekipa nazalost necu moci doci,ovi u sk su dogovorili da idemo u vinkovce u subotu ko zna mozda ovi odgode za tek iducu subotu ali nisam siguran
...još jedna akcija koju propuštaš....
uvijek propustim najbolje al dobro,bit ce jos koji meet ove godine i nije jos sigurno da li idemo vinkovce
pralas reci im da si dobio temperaturu i da povracas da si neku ribu jeo pa odi na meet
zajebi vinkovce, sklepaj taj motor i ima da te vidim na klupicama u subotu
aj barem dodji, jebes skolu i vinkovce