Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Tomos Power!
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 23 Siječanj, 2011, 22:50:31 ---pa to se u tim godinama bili pitone radi :icon_biggrin: :icon_biggrin: da poslije mozes izvuc pouku kad budes stariji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tomosa nikad dosta, kad se sjetim videa s moba opet bi na tomos sjeo, ovo ti je milasov ljetos ga on kupio ja mu ga sastavio, struja od pumpe za natapanje, klip puknuo na dva mjesta, semerinzi pustaju svaki cas se smjesa zapali pa se cuje explozija kod ljeve noge, nema dihtunga cilindra, glavu sam spustio cim sam je uspio skinit s masine, nema filtera zraka, spuh otpilan vidi se na videu, karb pusta i preljeva, ler gas visok, nema kocnica... Tomos opet radi :headbang:
cona_rab:
--- Citat: luna500rr - 23 Siječanj, 2011, 23:04:14 ---Tomosa nikad dosta, kad se sjetim videa s moba opet bi na tomos sjeo, ovo ti je milasov ljetos ga on kupio ja mu ga sastavio, struja od pumpe za natapanje, klip puknuo na dva mjesta, semerinzi pustaju svaki cas se smjesa zapali pa se cuje explozija kod ljeve noge, nema dihtunga cilindra, glavu sam spustio cim sam je uspio skinit s masine, nema filtera zraka, spuh otpilan vidi se na videu, karb pusta i preljeva, ler gas visok, nema kocnica... Tomos opet radi :headbang:
--- Kraj citata ---
:sign020:
salej600:
Evo kako ide onaj prvi sa stola za mjerenje
roxyy:
--- Citat: salej600 - 24 Siječanj, 2011, 08:52:40 ---
Evo kako ide onaj prvi sa stola za mjerenje
--- Kraj citata ---
predobro ide
marracc:
Kako ide APN-ac, al naravno, od APN-ca samo rama :), al to je tak, na Tomosima se uvijek neš kemija... Ja sam imao T-15 SLC, i prodao ga, bezveze... više sam šarafio neg se vozio,al to je i bio gušt... Evo slike:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju