Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Tomos Power!

<< < (6/11) > >>

cona_rab:

--- Citat: BilyPiton - 23 Siječanj, 2011, 22:12:51 ---ovo kaj si reko  je tolko primitivno da mislim ono  i ja se mogu posramit  :toothy10:  pa kakve veze ima ak nemas radapciger  improvziraš al ovo da ne zategneš na kraju magnet  :tstnd:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

maki 225:
A čovječe ganjali smo t12,apn4 i te prdavce sa 12 god kao da smo mogli zateč,zategneš koliko ga moš držat rukom i vozi miško...

ljuc:

--- Citat: maki 225 - 23 Siječanj, 2011, 22:24:01 ---A čovječe ganjali smo t12,apn4 i te prdavce sa 12 god kao da smo mogli zateč,zategneš koliko ga moš držat rukom i vozi miško...

--- Kraj citata ---
i ja sito vozim od 11 god i raskapam i uvijeks ma jako zatego i nikad nije se odserafio tak da.....

maki 225:
A jbg ja i moja ekipa smo ti baksuzi,kupovali smo te t12 po 50kn onda znaš koliko je bilo sati...

wonderkid:
pa to se u tim godinama bili pitone radi :icon_biggrin: :icon_biggrin: da poslije mozes izvuc pouku kad budes stariji :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju