Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Tomos Power!
salej600:
Dobar je. Šteta što si ga prodao
marracc:
Ma,neznam ni ja zašto sam ju prodavo,al to tak dođe, kriza s parama, pa onda prodaš pošto-poto... A bilo je i dosta novca ulupano, al zbog mojih grešaka.... To je tak kad se sam učiš šerafit po motoru,onda iskrsnu svakakvi problemi... Frendovi su bili pripasali cilindar od 15-ice (s kosim usisom) na automatika, frend je bio širio blokove i sve da bi cilindar ušo unutra, bila ludnica od motora, ono, automatik visokoturažni, fino je išo, naravno klipčina bila 42L, frga od kosilice.....
salej600:
Jbg, desi se.
Taj automat mora da je kidao. Ja sam na jednom apn-cu imao isti takav cilidar, ali klip čak 42,5. Kad se pregrije skineš lulicu sa svječice, a on ide i dalje. Toliko se grijao da je dolazilo do samozapaljenja smjese goriva. Bila ludnica živa. Pišali od smijeha. Šta taj Tomos izdrži nemoš vjerovat.
Ali, imam ih ja i dalje više komada, a 1 čak i vozim, a ostale šarafam kad dobijem inspiraciju :laughing7:
marracc:
Tak je i frendu bilo... Samozapaljenje.... Ma trgo je čovječe, mislim da mu je čak i zadnja osovina bila pukla, ili se bio zadnji zupčanik potrgo... Ma ludnica su ti tomosi.... Najbolje za kemijat... A i nisu ni tak loši kak ljudi misle, ono,kao tomos..... Ove nove 125-ice čist ok izgledaju,mislim da je SM125, čist ok zgleda, nitko nebi mislio da je tomos...
maki 225:
Je je zadnji zupčanici su ptolazili i one gume što budu između felge i zupčanika... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju