imate pravo decki, ali jebiga sad, uzeo sam te dijelove, pa ako nis, cekat ce bolja vremena dok ne uzmem masinu od minarellija.
inace, imam radilicu za aeroxa na CPI-ju, tako da svi dijelovi sto nabavljam, nece propast.
Niste mi odgovorili za test paljenja, dali ovo radit ili ne:Skinem variomat i remen, vratim nazad nepomicnu polutku od variomata, bolcnu i ventilvar, zasarafim i upalim skuter. Probam ga razvrtit na 11k okretaja, i ako se moze toliko razvrtit, struja je dobra?
Mislim da nebi smjelo bit problema oko ovog testa, posto bi stavio ventilvar da malo balansira radilicu, da nije skroz neoptereca na toj strani.
Minarelli blokovi:
Kad bi uzeo recimo od aeroxa ili neku drugu LC masinu (malaguti firefox 2007, ima dobra ponuda), sta bi sve trebalo radit za uvalit je unutra?
1) Dali pase i dalje moj amortizer?
2) Ona sipka sto spaja ramu i masinu, sta s njom?
3) CDI ? Instalacije? Mogu li ostat zice do mojih instrumenata?
4) Iza imam doboš, ovi svi su uglavnom disk, jeli problem napravit swap i sta mi sve treba? Mislim da na volanu nemam mjesta za jos jednu pumpicu ulja (ili sta je to vec)?
5) Sta mi sve treba za prebacit LC u AC? Vjerujem da pase moj ventilator, jos one 2 plastike za usmjeravanje zraka?
6) Dali mi negdje u knjizici vozila ili prometnoj pise neki serijski broj masine, da me mogu zezat zbog toga?