Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera NEXUS 500ie - Modifikacija u Turbo 500ie

<< < (4/36) > >>

phantom:
Ti strai moj mora da si negdi zalutao taj tvoj sport je preskup,mi slazemo zujalice od 70,180 ccm i sl i ako ide 130-140 svi sritni ka bebe ali ovo???! :toothy9:

MaLi_OdvALjivAc:
ja no coment :toothy3:.. samo zavrsi do kraja, pa da vidimo kako jede malu decu "nexus 4ever" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

R*E*S*P*E*K*T

greenlite:
 :sign188: :klanjamose:
Daj malo bolje upotpuni projekt sa nekim slikama da vidimo kaj radiš i s pomogučnosti nabaci neki video
Svaka ti dala!!!
 :headbang: NEXUS 4EVER :headbang:

mrcina:
eh daj samo kaži kako si riješio prijenos snage.

jel još uvijek imaš remen ili što drugo si sklepao.

činimi se da remen nije kvalitetan prijenos snage za takvu mašinu.

Mr J:
Pozdrav i tebi i tvom dosada uradjenom poslu i buducem projektu...

Kao sto vidim radis pravu zvjerku od nexusa, samo reci mi jesi li razmisljao o radilici kako ce tolika snaga utjecati na nju, najvise savojno opterecenje (torzija) i kakvi su ti zubi na kaloti (poklopcu variomata) - jer bi zbog veceg okretnog momenta i vece snage a istog opterecenja i inertnosti sustava trebalo doci i do veceg opterecenja na zubima kalote i onda bi se zubi brze trosili...

Nadalje, tebi bi bilo pametno kada bi ikako mogao izvesti prijenos sa 2 klinasta remena, mada i ovaj jedan je dovoljan, samo mislim da dolazi do klizanja remena pri naglom startu (jesi li razmisljao o stavljanju najcvrsce centralne opruge - opruge kontrasta?)

Sto se tice protoka zraka kod turbine, budem malo pogledao neke formule pa ti javim...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju