Općenito > Propisi

prometna, dogovor bez policije

<< < (8/8)

3alfa3:

--- Citat: Trinad - 30 Siječanj, 2011, 21:33:48 ---Dobro da si mi malo to objasnio kad sam zelen u tim stvarima, u životu sam imao samo jednu nesreću, i to onu u kojoj nisam bio kriv niti 1% al je pandur sve bacio na mene da se zaštiti njegov poznanik i jedna poznata lokalna ličnost (ono, malo je izuzeo neke stvari iz zapisnika i tome slično), pa smo sada na sudu  :sad1:
Klasična priča, made in croatia  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja sam imao preko 10 sudara (i samo jednom kriv - proklizao na snijegu sa ljetnim gumama prije skoro 20 godina i ulubio branik na autu ispred sebe  :toothy9: ) i gotovo nikad nije zvana policija jer je sve bilo cisto i jasno. U slucaju kad me jedan pomeo prestrojavajuci se iz desne u lijevu traku (obje u istom smjeru idu), e tu sam zvao muriju da naprave zapisnik da nebi bilo neke zabune. Oni su poslikali moje tragove kocenja i polozaj vozila nakon sudara pa nije bilo problema sa naplatom. I u tom slucaju se radilo o njihovom kolegi (detektiv neki) iz iste postaje iz koje su ovi dosli radit uvidjaj - lik je zurio doma jer je vec bilo 7 navecer na staru godinu  :toothy12:

BilyPiton:
kak je alfa ukrao staru godinu  :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: BilyPiton - 30 Siječanj, 2011, 22:01:47 ---kak je alfa ukrao staru godinu  :toothy9:

--- Kraj citata ---

;D

BlackNaranča:
pa dobro nisam sjebao na kraju lika dao sam mu 400kn uzeo i rekao da sam posten momak jer je i on znao da sam ga mogao sjebat, a sto ce mi problemi zbog jebenih 400kn -.-

3alfa3:

--- Citat: BlackNaranča - 01 Veljača, 2011, 01:21:21 ---pa dobro nisam sjebao na kraju lika dao sam mu 400kn uzeo i rekao da sam posten momak jer je i on znao da sam ga mogao sjebat, a sto ce mi problemi zbog jebenih 400kn -.-

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
Niko ne kaze da si ga htio sjebat. Ali imao si tu mogucnost i nisi ju iskoristio  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju