Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner karburator 19 dizne pomoc
Ekysha:
--- Citat: massi - 21 Siječanj, 2011, 21:48:38 ---koliko sam skuzio vidit moj polini karb je spreman za gljivu i za obican airbox i ja sam dobio unutra iglu w7 i ler diznu 50 glavnu 85 i sa strane iglu w3 i diznu 96(vjerojatno za gljivu) tako da probaj sa diznom 96 ako imas sa ljivom trebalo bi funkcionirat pokusaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
U svakom slucaju nemam sta izgubit,hvala ;)
Gilera2003:
a da li ta druga dizna utjece na potrosnju zato jer standardna je 50, ne znam da li je isto voziti na primjer sa 80 glavna dizna i ler dizna 60 ili sa glavna dizna npr. 80 a ler dizna 50 da li to utjece na smjesu ili bi mozda trebao smanjiti neku od dizni na 82glavnoj malo mi masti svjecicu
dzeky:
--- Citat: Gilera2003 - 01 Veljača, 2011, 08:42:00 ---a da li ta druga dizna utjece na potrosnju zato jer standardna je 50, ne znam da li je isto voziti na primjer sa 80 glavna dizna i ler dizna 60 ili sa glavna dizna npr. 80 a ler dizna 50 da li to utjece na smjesu ili bi mozda trebao smanjiti neku od dizni na 82glavnoj malo mi masti svjecicu
--- Kraj citata ---
ovako,ler dizna ti utjece naravno na boju svjecice kada skut radi na leru pa cak i na malom otvoru gasa,a ti kazes da ti je svjecica masna(crna) sto zanci da ti treba manja dizna ili veci protok zraka,prvo reci na kojim otvorima gasa ti je crna,znaci na 1,2,3,4/4 gasa :icon_thumright:
Gilera2003:
uspio sam nastelati karburator koliko toliko svjecica je ok boja sa diznom 95 na gljivi i dignutom iglicom odozdo na drugom zarezu al sad ima problem ostaje gas ne znam kako da objasnim kad vozim pod punim gasom i kad se zaustavljam gas i obrtaji polako padaju pokusao sam stelati al isto uvjek sta da radim da li da stavljam diznu drugu ili iglicu da pomjeram mislim skuter ide ko lud samo me to nervira kad stajem skuteru polako opadaju obrtaji nije ono da odmah smanji obrtaje nego mu traba desetak sekundi
pralas:
--- Citat: Gilera2003 - 16 Ožujak, 2011, 18:38:50 ---uspio sam nastelati karburator koliko toliko svjecica je ok boja sa diznom 95 na gljivi i dignutom iglicom odozdo na drugom zarezu al sad ima problem ostaje gas ne znam kako da objasnim kad vozim pod punim gasom i kad se zaustavljam gas i obrtaji polako padaju pokusao sam stelati al isto uvjek sta da radim da li da stavljam diznu drugu ili iglicu da pomjeram mislim skuter ide ko lud samo me to nervira kad stajem skuteru polako opadaju obrtaji nije ono da odmah smanji obrtaje nego mu traba desetak sekundi
--- Kraj citata ---
smanji ler
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju