Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner karburator 19 dizne pomoc
dzeky:
--- Citat: Ekysha - 21 Siječanj, 2011, 15:52:24 ---Hmmm da nije velika? vidis da mu gore govore na gljivu dizna 85-90 na airbbox bar 80..ako ne i manja
--- Kraj citata ---
vidim da si krivo razumio,riječ je o airboxu s protočnijim filterom(redsponge) a ne gljivom :icon_thumright:
btv.slozio bih se s ivanom
Ekysha:
--- Citat: dzeky - 21 Siječanj, 2011, 17:50:26 ---vidim da si krivo razumio,riječ je o airboxu s protočnijim filterom(redsponge) a ne gljivom :icon_thumright:
btv.slozio bih se s ivanom
--- Kraj citata ---
Sorry,moja greska...btw svejedno na odgovorima i meni ste pomogli :toothy3:
massi:
ja imam slican setup ko ekisha i imam 19 bs karb sa 85 glavnom diznom i odmah sam ga ustimao tako da 85 je rođenda sa prerađenim airboxom i red sponge :icon_thumright:
Ekysha:
--- Citat: massi - 21 Siječanj, 2011, 21:32:56 ---ja imam slican setup ko ekisha i imam 19 bs karb sa 85 glavnom diznom i odmah sam ga ustimao tako da 85 je rođenda sa prerađenim airboxom i red sponge :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Istina, ti, autor teme i ja imamo Sport...samo vas dva imate Jaska R, a ja imam 4Race2 mada je to jako slicno...i svi imamo karb 19, samo sto ja imam gljivu...pa moram kemijat s vecim diznama...
massi:
--- Citat: Ekysha - 21 Siječanj, 2011, 21:44:45 ---Istina, ti, autor teme i ja imamo Sport...samo vas dva imate Jaska R, a ja imam 4Race2 mada je to jako slicno...i svi imamo karb 19, samo sto ja imam gljivu...pa moram kemijat s vecim diznama...
--- Kraj citata ---
koliko sam skuzio vidit moj polini karb je spreman za gljivu i za obican airbox i ja sam dobio unutra iglu w7 i ler diznu 50 glavnu 85 i sa strane iglu w3 i diznu 96(vjerojatno za gljivu) tako da probaj sa diznom 96 ako imas sa ljivom trebalo bi funkcionirat pokusaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju