Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner karburator 19 dizne pomoc
Gilera2003:
smanjen je ler pokusao sam i to
a vozim na 1,5 krug zraka ili 2 kruga a ako stavim na 4 kruga zrak onda kao da se brze vracaju obrtaji
Gilera2003:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,48142.0.html
SRAD:
--- Citat: Gilera2003 - 16 Ožujak, 2011, 21:32:15 ---smanjen je ler pokusao sam i to
a vozim na 1,5 krug zraka ili 2 kruga a ako stavim na 4 kruga zrak onda kao da se brze vracaju obrtaji
--- Kraj citata ---
Na Dellortu 19 vijak koji se nalazi prema prirubnici nije za zrak već za smjesu tako da otpuštanjem povećavaš smjesu.
Gilera2003:
ima ona jedan vijak sa federom veliki i onaj jedan mali ja na onom malom stelam zrak a onaj veliki za ler gas
du karubrato dole imaju tri dizne velika je 95 glavna dizna i odma ima jedna uz nju blizo i jedna malo dalje ova dalje je velicina 60 a ova sto je blizo ne znam nisam vidio sad ne znam koja je za sta mozda je ova velik 60 mozda je to ler dizna pa previse pusta
ivanm:
--- Citat: Gilera2003 - 25 Ožujak, 2011, 09:07:46 ---ima ona jedan vijak sa federom veliki i onaj jedan mali ja na onom malom stelam zrak a onaj veliki za ler gas
du karubrato dole imaju tri dizne velika je 95 glavna
--- Kraj citata ---
napisao ti je SRAD da se tim vijkom na phbg karbovima ne štela zrak nego količina benzina u smjesi a ti opet o zraku..
dakle mali vijak kako odvrćeš obogaćuješ smjesu benzinom a kad zavrćeš ju osiromašuješ.. za razliku od phva karbova na kojima je obrnuto..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju