Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
divljak_007:
--- Citat: mata95 - 12 Travanj, 2011, 13:40:44 ---Gledaj čovjek se bavi skuterima(kitovanjem) i napravio je,i ja nemam šta priznat sem da ima 125cc kit.
--- Kraj citata ---
ti si bog,kaje kitovanje?mislim da ti sam sebi stavljas kitu znas i sam di,sam prestani stim dok ti se cjeli forum nije poceo smijat,kakva bota,pa kaje s glavom,gle buraz naljepi si iza onu naljepnicu V12 kromiranu i bit ces brži :jerk: :laughing9:
dusVu:
animatrix: nezna on to mu je profesionalni serviser radio ;D
inace bilo bi brutalno slozit 200 lc gy6...al to bi trebala jos bregasta , glava 4v , karb i svasta..inace imaju i turbine za kupit :D ...a najisplativije za 125 je ugurat 160 cil i eventualno bregastu i vozit se...jer smo nes raspravljali na 4t forumu, mislim da bi sa 125 kineskog gy6 trebalo malo turpijat blokove za 170+
animatrix:
trebalo bi.. jedini bed je sto nasvirani Gy6 nece ici kao 209 vxr, a kostat ce i vise.. ja bih bio zadovoljan i sa serijskih 125cc
dusVu:
nebi iso ko vxr iso bi bolje :icon_biggrin: i ja bi bio zadovoljan sa 125 :D ...sta mislis jel kina gy6 160+ ide bar ko vx
animatrix:
s obzirom da vx ima 15ks a 125 gy6 ima 8, sa 160cc nece imat preko 10ks... osim neke sportske 4v glave, bregaste, ventila, velikog karba i mozda struje nemozes bas se usporedjivati sa talijanom na alu lc cilindru i 10k+ rpm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju