Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

90ccm na kinezu

<< < (14/36) > >>

dusVu:
ma sve je moguce :D al ono , ajmo bit realni ko bi stavljo 125 cilindar na 50 blokove kad za te novce nade cijelu 125 masinu i vozi se

animatrix:
@dusvu kontam da je oko 200cc najveci kit za gy6 veliki blok, uz to ide i stroker radilica, ma nesto mrak.. ali previse $$
@mata95, znaci klinac od 15god nam ide prodavat pricu kako ima 125cc kit na batini i vozio ga je 110. jel ista moram dodati?

mata95:

--- Citat: Edy46 - 12 Travanj, 2011, 13:28:07 ---sad sam se pokido od smija,pa koji je to profesionalni serviser da mi je znati sta taj nije mogo ici radit negdje drugdje vec ce se zajbvt oko baoutiana,priznaj da si slago ljude i to je to,ko prizna pola mu se prasta a i nemoguce je masinu od 125 batine na 50 batinu jer to su 2 razlicita pojma  :angry7:

--- Kraj citata ---

Gledaj čovjek se bavi skuterima(kitovanjem) i napravio je,i ja nemam šta priznat sem da ima 125cc kit.

Edy46:

--- Citat: mata95 - 12 Travanj, 2011, 13:40:44 ---Gledaj čovjek se bavi skuterima(kitovanjem) i napravio je,i ja nemam šta priznat sem da ima 125cc kit.

--- Kraj citata ---

cini se meni da je tebe covjek i to posteno zahebo da ti je malo pomjerio kazaljku od celera  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

animatrix:
a promjer cilindra je?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju