Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
wonderkid:
--- Citat: ziloryder - 04 Travanj, 2011, 23:48:53 ---Da meni se rugali za batinu a ja je da idem malko sporije od njih ali pun rezervar mi traje skoro tjedan dana a njima po 2-3..i vise je u garazi nego batina
--- Kraj citata ---
ak se gleda rezervar onda radije kupit bajk i vozit se,svako ima,kupi i slaze skut po svojim mogucnostima,vi koji imate boatiana zar nebi htjeli imat sr,rox,runner,nrg ili vx,vxr,kod svakog je situacija drugcija i dok god se vozi treba biti sretan
ziloryder:
--- Citat: wonderkid - 05 Travanj, 2011, 00:55:24 ---ak se gleda rezervar onda radije kupit bajk i vozit se,svako ima,kupi i slaze skut po svojim mogucnostima,vi koji imate boatiana zar nebi htjeli imat sr,rox,runner,nrg ili vx,vxr,kod svakog je situacija drugcija i dok god se vozi treba biti sretan
--- Kraj citata ---
imas pravo ja sam to samo nako rekao,, ali normalna stvar da bi htio vise vozit roxa,runnera i te motore mozda i bi da su mi starci kupili :toothy10:, skupia sam za boću sam sam ga kupio i zato sam sretan da se bilo sta vozi :headbang:
ivan_vu:
--- Citat: ziloryder - 05 Travanj, 2011, 12:14:07 ---imas pravo ja sam to samo nako rekao,, ali normalna stvar da bi htio vise vozit roxa,runnera i te motore mozda i bi da su mi starci kupili :toothy10:, skupia sam za boću sam sam ga kupio i zato sam sretan da se bilo sta vozi :headbang:
--- Kraj citata ---
realno, mali je broj onih sto su si sami kupili skuter, zaradili pare i platili ga.. cast izuzetcima.. jebiga, volio bi i ja vozit neku pilicu, sr 150 recimo, ili vxr-a i slicno.. ali nisam u mogucnosti da si to priustim, takodjer ni starci mi to nemogu priustit.. kad budem zaradjivo pare bit ce druga prica.. dotad, ja sretan batinom, i skupljanjem zeljeza da kupim neki novio dio ;D hahaha..
mata95:
--- Citat: gagi racer - 19 Siječanj, 2011, 15:28:24 ---nepostoji kit od 90cc za kineza, koliko znam postoji od 80cc, ili 85 puna kapa...
--- Kraj citata ---
Za tog kineza vjerovo ili ne imaš od 80 pa do 150cc
dusVu:
nestane vise od 90 bez turpijanja blokova...inace taj "90" je realnik 85 mislim i dolazi sa glavom u paketu...inace za gy6 imas i 250 vodeno i zracno hladenje :jerk: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju