Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
Edy46:
najzesci je motor meni srcu drag jbt leti ka zmaj malo a probaj probit auspuh malo ki ovaj jedan da cujes zvuka ko da kraj tebe vozi motor 600 kubika :toothy12: :toothy12:
ivan_vu:
--- Citat: animatrix - 05 Veljača, 2011, 18:36:40 ---6000km sam ja u pola godine nabio, to je nikakva cifra..
ja sam zadovoljan npr svojom lunom, motor je pouzdaniji od gy6 zbog manje kolicine potrosnog materijala, prosjecno trosi litru vise od 4t, ali i ide bolje i imas lufta za srediti. ako ti to nije bitno vozit ces baotiana, za laganu voznju su ok, iovako "klanjem" ne ide preko 55-60
--- Kraj citata ---
da al koja si ti cuda morao radit da ti ide skuter, i sad kad ide tako.. opet ti pucaju klipovi, odlaze karike, lezajevi, semerinzi i slicno, ide malo vise od 70, jedino sto brze dodje do njih od gy6 koja je "nepouzdana" i losa, ali sa redovnim servisom prelazi i po 20 tisuca, pred koju godinu sam vidio u servisu (u rupi) matorca koji je napravio preko 20 tisuca sa njim, jedino sto je mjenjao su potrosni materijali tipa pakne, ulje i slicno.. a da bude stvar bolja, serviser je reko da nije jedini takav.. i trosi malo vise od litre, ako ja svog mogu spustit ispod 2 litre.. da ti trosi i 3 litre opet je velika razlika.. 55 idu po satu sa blokadom.. bez blokade idu 65-70 po satu, ovisi kako koji.. sa 72cc 75 na satu mogu ici, ja svog vozim sa trecinom gasa 65 na satu i to je klanje onda? a ako je bolje "sredjen" ispucava i sat.. tako da dont srač
ziloryder:
Da meni se rugali za batinu a ja je da idem malko sporije od njih ali pun rezervar mi traje skoro tjedan dana a njima po 2-3..i vise je u garazi nego batina
ivan_vu:
prosle godine, mjerio sam prvi put potrosnju, ispalo je oko 1.5l do 1.7l na 100km.. iako se ne zamaram time, trosi mi plafon 2.5l po gradu, kreni-stani, pali-gasi..
morbidno je reci da 2t masina izdrzivija od 4t.. svi znamo da je 2t brzi, ali i brze se trosi, kao sto i uz istu kolicinu goriva daje manje snage nego 4t masina..
ne dizem kineza u nebo, ali opet budimo realni, ako se imalo kontas u nesto i odrzavas ga kako treba, trajat ce ti..
animatrix:
--- Citat: ivan_vu - 04 Travanj, 2011, 23:32:27 ---da al koja si ti cuda morao radit da ti ide skuter, i sad kad ide tako.. opet ti pucaju klipovi, odlaze karike, lezajevi, semerinzi i slicno, ide malo vise od 70, jedino sto brze dodje do njih od gy6 koja je "nepouzdana" i losa, ali sa redovnim servisom prelazi i po 20 tisuca, pred koju godinu sam vidio u servisu (u rupi) matorca koji je napravio preko 20 tisuca sa njim, jedino sto je mjenjao su potrosni materijali tipa pakne, ulje i slicno.. a da bude stvar bolja, serviser je reko da nije jedini takav.. i trosi malo vise od litre, ako ja svog mogu spustit ispod 2 litre.. da ti trosi i 3 litre opet je velika razlika.. 55 idu po satu sa blokadom.. bez blokade idu 65-70 po satu, ovisi kako koji.. sa 72cc 75 na satu mogu ici, ja svog vozim sa trecinom gasa 65 na satu i to je klanje onda? a ako je bolje "sredjen" ispucava i sat.. tako da dont srač
--- Kraj citata ---
svi smo radili na skuterima sve sto se dalo, to sto se meni dogodilo nece se dogoditi svakom chinarelliju, al ja znam da sam ga iskoristio koliko je islo.. u vezi klanja sam govorio za serijsku masinu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju