Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

90ccm na kinezu

<< < (22/36) > >>

ziloryder:

--- Citat: luna500rr - 29 Travanj, 2011, 15:50:16 ---koliko gluposti na jednom mjestu :toothy12:
nema sta, svi kupujmo baotiane 125, kad ih friziramo moc ce +85km/h i praćemo sve džinglere koje se čuju zzzzzz hahahaha :notworthy:

--- Kraj citata ---

nemoze se opet i da je brzi mjerit za gilerom

Jbg nemam mozga i sta cu sad

igor.sb:

--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 14:31:54 ---a reci ti meni dal cijena od 5500kn opravdava skuter baotian rocki 125 kitan na 150 ide 90 ko iz p***e i troši 3 litre..daj mi reci bar jednog cvajtaka koji je 125 nemora bit 150 a da troši 3 litre..

i za razliku od tih vaših komaraca kaj samo idu zzzzzzzzzzzzzzzzzzz po cesti puno je ljepše čut neki 4T motor ili skuter sa protočnim spuhom..

--- Kraj citata ---

aprilia sr125 il 150 ak ides 90-100 to je 1/3 gasa i trosis tamo oko 3,5 mozda ni toliko  :dontknow:

bar nije gilera  ::)

ovo boldano je stvarno prekrasno cut  ::), pogotovo kad se dere a ne ide, tj nikako da dernjava prođe

tonch08:
koliko glposti na jednom mjestu  :toothy12:
nema sta, svi kupujemo lunu 50, kad stavimo kit od 70 ici cemo zzzzzzzzzzzzzzzzz i praćemo sve baotiane koji idu 50 hahahahaha  :notworthy:

Aphelion:
Bolje je sigurno po 5500kn kupit razjebanog Talijana kojeg su izvozali svi klinci iz kvarta, a pitanje je kolko je puta padano... Go for it  :headbang:

Drnda:
jbt vezat cu se da ne padnem iz fotelje majke mi
gle ide na pola gasa 7, full gas je 90 kmh
sr 150, pri ler gasu samom je 55 kmh, na trecini je oko 90, full je nekih 130 po satu
neznaci ako na trecini ide 90 da na full gasu ide 270 LOL
inace gilera runner serijska po kojoj svi pljujete ide tih 85+ ako je sve ok tako da i ona vas debelo opere na semaforima jer je puuuno startnija nego 125 ccm gy6
amo dalje, ovjes na kinezu kao da su od zvake slagali jer se cijeli skuter uvija i katastrofa ga je za voziti...
taj razjebani talijan za 5500 kn ima na sebi mozda 500 kn uloga i opet je puuno isplativija kupovina nego kinez novi koji em sto neide s mjesta, em sto za to sto neide trosi previse, jos ako stavis protocni spuh pa od sramote nemozes proci jer tri sata prolazis pokraj automobila da bi ga prestigao s 60 kmh  :happy6:

meni srka u grad trosi nekih 4-5 litara, da je otvorena cesta spustilo bi se i debelo ispod 4 litre , a skut je besmrtan sto se tice, samo toci vozi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju