Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
tonch08:
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 14:31:54 ---i za razliku od tih vaših komaraca kaj samo idu zzzzzzzzzzzzzzzzzzz po cesti puno je ljepše čut neki 4T motor ili skuter sa protočnim spuhom..
--- Kraj citata ---
Pa da, ak ne grmi i ne puca, onda to nije motor :D
zvonkec_92:
--- Citat: tonch08 - 29 Travanj, 2011, 14:39:06 ---Pa da, ak ne grmi i ne puca, onda to nije motor :D
--- Kraj citata ---
Točno tako... :D Ja stanem na semafor kad ono počne zujat neš ja se trgam okrečem koji k**ra* kad ono stoji gilera pokraj mene..
nego da se vratim na temu o 90cc na kinezu..zašto nebi moglo?? stavi se samo ispod cilindra 2 il 3 dihtunga da se poveča kompresioni prostor ako ide serijska glava..i to je to..zašto nebi to išlo neka mi neko kaže??
ziloryder:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Travanj, 2011, 09:30:49 --- za usporedbu, baotian trosi na full gasu na 100 km nekih 3 litre, ide nekih 70 kmh, ja sam s pezoom sf2 s frendom svaki dan isao na more, on na baotianu, ja na pezou, on na full gasu, ja na pola gasa (serijala mrtva),
--- Kraj citata ---
Sta to znaci da u fullu ide 140 :frajer:
Ma pustite ih, onaj ko misli da su kinezi tolko smece taj se puše sa gillerom i tako koju su mu starci kupili,, ja sam svog botu sa mojih 16 god kupio sam i sam je odrzajem, od svojih para i ja sam zadovoljan dokle vozi-vozi
zvonkec_92:
--- Citat: ziloryder - 29 Travanj, 2011, 15:41:10 ---Sta to znaci da u fullu ide 140 :frajer:
Ma pustite ih, onaj ko misli da su kinezi tolko smece taj se puše sa gillerom i tako koju su mu starci kupili,, ja sam svog botu sa mojih 16 god kupio sam i sam je odrzajem, od svojih para i ja sam zadovoljan dokle vozi-vozi
--- Kraj citata ---
vidi se ko je pametan i ko ima mozga imalo..
bravo ziloryde
luna500rr:
koliko gluposti na jednom mjestu :toothy12:
nema sta, svi kupujmo baotiane 125, kad ih friziramo moc ce +85km/h i praćemo sve džinglere koje se čuju zzzzzz hahahaha :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju