M!cko46.......replica mi se nije svidala na serijali kako motor radi i ide iso je ljepo,al je znao i bit mrtav totalno gore nego serijala gubio okretaje itd. po meni je i pre jak mozda bio.....a sto se tice stelanja a igro sma se svako malo reko sma vec da sma negdje cuo da najbolje radi na 9800-10200rpm tako da sam tako ustelo i stvarno je tako,a sto se tice niskih okretaja je mrtav zato i jesu gore polinijve plave najtvrde sustice da krene s visokih okretaja i to je to....a centralni sma probo tvrdi od malossia ljubicasti al mi se nesvida probo sma i bjeli to je jos gore,a serijski je isto dosta tvrd bas ko sta je reko .... igor.sb..... iznenadio bi se.....eto mi se najbolje pokazo i najzadovoljniji sam bio s njim tako da sam ga i pustio
...to je to neznam neda mi se vise bas isprobavat jer meni ide super ustelo sma ga tako mozda je cudan setup al eto meni je tkoa iso najbolje i najzadovoljniji sma svak iskuter radi drugacije pa eto moj ovako i po meni ide super ljepo krene nema nikakve rupe ide ravno 100km/h kad normalno sjedis na njemu ko covjek a ne s glavom ispod volana...po uricama od nrg neznam kolko bi iso jer mi neradi puz
al mjerio mi je frend sa apriliom rs 125 i decko s pegasom i jedan i drugi izmjerili 100 i to je to...
CoK....da ljepa je boja na felgama odnosno plastifikacija stvarno felge su se sjajile koda da su polirane i imo si takav efekt radi puno metala u sebi sljokica onih kako god vec neko to zvao i ja sma bio zadovoljan bojom kad sma uzeo skuter,al eto sad vise ne izgledaju koda su polirane nego i jesu polirane