Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

piaggio NRG power dd

<< < (12/16) > >>

dinogt:
ma sve ok nema problema reko sam da su i kritike dobrodosle....al pojasni malo....na pocetku kazes super zadnji rep clen look i to vidio si i sam kako je odrezano bez kitanja i bilo cega nemoze se bolje odrezat jer sam gledo i ovkao je najbolje kazem bez ikakvog kitanja i ostalog sta drugi rade....sto se tice tablice tablica je zavidana na nosacu koj je napravljen od lima L profil koj je malo pokrivljen da tablica ne stoji po 90 ;mozda na slici izgleda ruzno jer je iz nekog sugavog kuta bas uhvaceno,al ja sma zadovoljan jer nevidim sta tu moze bit ljepse....pod br:1 tablica da je zaljepljena na rep odvratno mu stoji jer je vec bila kad sam kupio skut i odma sam je skinuo jer stvarno nepase,a br:2 neda mi se zaj s murijom ovoko je sve normalno pa nemogu srat a onako znas i sam i br:3 nema sanse da je stavim dole na deklo ko neki jos gore nego da je zaljepljena ispod repa...to je sto se tice tablice i nosaca....

a sto se tice angle eyes isto nekuzim sta je tu teski fus ljepo je napravljeno svjetli dobro jedino mozda sto se odbija svjetlost u sjenilo pa to ubije efekt...

ako imas kakav prijedlog za nosac zadnji rep i angel eyes posalji slike da vidim....jer meni ovo normalno izgleda....zzz

SPecial:
Da se malo ubacim. Nikada nisam bio bling blinger,ni disco stajler i ne volim ispolirano i te gluparije oko skutera jer meni on sluzi za nek druge stvari.
Dinotov skuter ne moze biti uredniji ,cisci i ljepsi. Decko je vide polirao a neke i farbao (zar ima ista za dodati). Uzivo je skuter puno lijepsi jer se tek tada vidi boja i sve detalji skupa.
Sto se angel eyesa tice,odlicno su odrađeni i ne vidi se u tome nikakav fus,pogotovo zato sto decko ne zna sta je fus.

dinogt:
reci reci SPecial sta je moped  :toothy9: :P :P

Jump33r:
Skuter jetvarno bombon,felge su strava i uzas.. :o Jedino sta mi se nesvida kako ova tablica strsi na repu.. pukni jedan HE gori i skini tablicu..   ;D

_r0bi_:
....ajd gle ovak krenit cu od tih ringlova....sam znas da je to tesko izvedivo na farovima od nrg-a....al ti si svejedno pokusao i to se cijeni  :notworthy:  ali to nije ni problizno onom kak bi to trebalo izgledat...  :redface:
....gle sad oni moraju kao prvo bit okrugli sto kod tebe nije slucaj a kao drugo jedan dobar dio kruga nije osvjetljen i to jako ruzno izgledaa  :redface:

...e sad zadnji dio...znam da se to bez smole i kitanja nemoze napravit da izgleda dobro...ali kao sto sam iz fotki mogo vidit nosac tablice je ucvrscen sa sarafima koji se vide ispod fara(nije istina da se to nije moglo drugacije rijesit)....i to sve ukupno izgleda strasnoo(sfusareno) zato si trebo ostavit seriski nosac ili kupit undertail...i onda bi to bilo to  :confused5:
...i btw:
...jer ako nesto nemozes odradit kaki je red nemoj ni pocimat  :laughing7:
...ja sam poceo radit undertail od seriskog nosaca tablice pa kad i ako bude gotov vidit ces slike  :laughing7:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju