Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

piaggio NRG power dd

<< < (13/16) > >>

dinogt:
a neznam sta da ti kazem....sto se tice angle eyes bolje nisu mogle ispast iz dosta razloga je nije ljep krug jer je velik pa se gubi malo svjetlosti i tako dalje al reko sam vec u zivo ni ne vidis da ima tih nedostataka ti sad gledas u milimetar sve u picajzlu koda da su orginal kupljeni a ne radeni nemoze to tako.....a zadnji rep ko sto sam reko tablica je uhvacena na L profil na kojem je zavidana na inbus vidu tako da se moze skinut ako treba a drugi kraj je uhvacen za donju plastiku s unutarnje strane tako da se s vanjske samo vidica vidi i to jedino ako se sagnes skroz ispod....meni sve normlano izgleda zato i je tako nevidim tu nis lose,a to sto se tice nemoj ni pocet ako ne napravis kako treba za mene je to napravljeno dobro i ne cini mi se lose zato je i ostalo tako...tebi to neodgovara al je moj skut jbg na svom ces radit kako tebi valja i to je to....

dinogt:
_robi_    jesi slozio svoj undertail da vidimo kako je to ispalo da svoj prepravim,ako mi se svida...

dinogt:
evo da se ja malo vratim u akciju sa losim vjestima pukla karika....doduse na vrijeme sam stao tako da nije uspjelo zaribat skroz na cilindru je bilo malo riseva nis strasno,glava ko nova,a klip mrtav :S.....uglavnom sve je sad napravljeno cilindar odnesen na tokkarenje i honovanje prva specijala 47.4 kupljen novi klip karike bla bla brtve svjecica ispoliran ispuh i to je to zasarafljeno sve gore pali i vozi evo mal oslika :D

ja se nadam da ce sad bit sve uredu samo treba postelat bolje karb imalo vise ulja i to je to :D nazalost nemam slike kakav je cilindar bio kad je stao moped negdje se zagubile al osto je klip pa slikam i stavim ....

KrchKo:
imas moj lajk !

ivanm:
odličan polish..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju