Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

piaggio NRG power dd

<< < (11/16) > >>

dinogt:
nene ja sam bas htio da nebude tog razmaka da bude sto manji da je cjeli krug pun a ne ovako pola....u faru su ta dva razmaka okrenuta jedna prema drugome i sve samo sto su full mali pa se to ni ne primjeti...btw pre sj*b*no je bilo napravit ovja oblik sto je na nrg jer nije cisti krug i trebalo je gledat da lici na nes da nije ko pravokutnik neki nego da je ljepo zaobljeno sve i tako dalje tri dana sam se mucio oko toga super je ispalo.....a sto se tice tog sto si mislio da bude ko na videu mozda bi i bilo tako da imam napravljen bad look,a posto nemam zato sam i radio cjele krugove...

M!cko46:

--- Citat: dinogt - 21 Siječanj, 2011, 01:31:47 ---nene ja sma bas htio da nebude tog razmaka da bude sto manji da je cjeli krug pun a ne ovako pola....u faru su ta dva razmaka okrenuta jedna prema drugome i sve samo sto su full mali pa se to ni ne primjeti...btw pre sj*b*no je bilo napravit ovja oblik sto je na nrg jer nije cisti krug i trebalo je gledat da lici na nes da nije ko pravokutnik neki nego da je ljepo zaobljeno sve i tako dalje tri dana sam se mucio oko toga super je nakraju i ispalo....

--- Kraj citata ---
Trebao si foliom iya stranu kao na clipu da se svjetlost odbija pogledaj kako je njemu jaka bijela..posle kad je stavio foliju i onu traku

dinogt:
znam sve nemoras mi govorit....radeno je po ovom videu al nsiam htio napravit ko i on i to je to...njemu je i duplo lakse bilo jer je cisti krug ima samo pol kruga ne cjeli i tako dalje.....nisam ljepo ko on iza je razlog,jer mi se pokazala mala razlika i full se vidi kad je to zaljepljeno iza tako da sam odlucio ovako ostavit....a to sto se cini da svjetlost nije usmjerena samo napred nego svugdje je radi sjenila,a njemu kad stavi oko lece nema se kamo rasprsit iza jer je sve tamno....btw na slikama se cini da cjel ifar svjetli ali uzivo je duplo ljepse....

_r0bi_:
....javio sam se tam na pocetku teme  :laughing7: i mislio sam da sam reko svoje dok nisam vidio ove nove slike sto si stavio pa moram opet komentirat  :laughing7:

...aj prvo pohvale: -boja,polirani djelovi poso odraden odlicno  :icon_thumright:

...a sad kritike jbga: -angel eye sfusario si totalno...svaka cast na trudu ali  :nono:  :angry7:
                             -undertail tj nosac tablice izgleda strasno nije istina da se to nemoze bolje napravit(odrezat)
                              ili da si ostavio seriski 10x bolje a ne ovak unakazio si zadnji kraj  :sad1:

....btw...nemoj zamjerit sta,moro sam ovo napisat el svi vicu odlicno super a znaju da to nije tako....

M!cko46:

--- Citat: dinogt - 21 Siječanj, 2011, 01:42:15 ---znam sve nemoras mi govorit....radeno je po ovom videu al nsiam htio napravit ko i on i to je to...njemu je i duplo lakse bilo jer je cisti krug ima samo pol kruga ne cjeli i tako dalje.....nisam ljepo ko on iza je razlog,jer mi se pokazala mala razlika i full se vidi kad je to zaljepljeno iza tako da sam odlucio ovako ostavit....a to sto se cini da svjetlost nije usmjerena samo napred nego svugdje je radi sjenila,a njemu kad stavi oko lece nema se kamo rasprsit iza jer je sve tamno....btw na slikama se cini da cjel ifar svjetli ali uzivo je duplo ljepse....

--- Kraj citata ---
ok tvoj ukus samo bi ti 3 put bolje izgledalo  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju