Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

piaggio NRG power dd

<< < (6/16) > >>

3alfa3:

--- Citat: dinogt - 19 Siječanj, 2011, 10:01:16 ---M!cko46.......replica mi se nije svidala na serijali kako motor radi i ide iso je ljepo,al je znao i bit mrtav totalno gore nego serijala gubio okretaje itd. po meni je i pre jak mozda bio.....a sto se tice stelanja a igro sma se svako malo reko sma vec da sma negdje cuo da najbolje radi na 9800-10200rpm tako da sam tako ustelo i stvarno je tako
--- Kraj citata ---

Za serijalu sa tim spuhom su to ipak preveliki okretaji. Mozda je zivlji na samom startu, ali medjuubrzanja su sigurno losija nego sto mogu bit

--- Citat: dinogt - 19 Siječanj, 2011, 10:01:16 ---a sto se tice niskih okretaja je mrtav zato i jesu gore polinijve plave najtvrde sustice da krene s visokih okretaja...
--- Kraj citata ---

Ja sam te federe na originalnom kuplungu probao na Replika 70 kitu sa ZX spuhom i mogu rec da su puuuuuuno pretvrdi. Zuti su bili dovoljno tvrdi (oni su dosta meksi od plavih iako su prvi po redu ispod plavih), a ja imam 90kg tako da ne znam zasto koristis plave. Kuplug ces jako brzo potrositi ili cak i spaliti na takvom setupu

dinogt:
imo sam i ja prije zute al mi se nisu svidali i motor nije bas kreto kako treba....a sto se tice tog tvog razlika je jer si ti imo zx a zx hvata na manjim okretajima i on je vise za start,a ovo moje je mrtvo ispod 8000rpm....to je moje misljenje mozda sam u krivu al eto....reko sam vec tako je najbolje po meni i najbolje ide tako zato je ostalo sve kako je,a to ako ce se zapalit ili raspast jbg uzet cu novi i bok...

3alfa3:

--- Citat: dinogt - 19 Siječanj, 2011, 10:19:37 ---imo sam i ja prije zute al mi se nisu svidali i motor nije bas kreto kako treba....a sto se tice tog tvog razlika je jer si ti imo zx a zx hvata na manjim okretajima i on je vise za start,a ovo moje je mrtvo ispod 8000rpm....to je moje misljenje mozda sam u krivu al eto....reko sam vec tako je najbolje po meni i najbolje ide tako zato je ostalo sve kako je,a to ako ce se zapalit ili raspast jbg uzet cu novi i bok...

--- Kraj citata ---

Racunam da je taj spuh okretajima ispod Yasuni R-a (sto i je), a Yasuni R + Replika 70 je bilo najbolje na 10400 okr u mom slucaju tako da opet zvuci malo previse ovo tvoje. Al dobro, ako ti odgovara, zasto ne...

Procitao sam i da imas diznu 63 u karbu. To je mozda premalo, pogotovo za te okretaje. Jesi dirao sta na karbu i airboxu?

dinogt:
a znam da cuo sam i ja da je tu negdje sa yasuni al da je bolji malo yasuni....dizna je 73 ne 63 a u airboxu je ona spuzva od malossia i skinuta je ona gumica na kraju di vuce zrak jer mu je falilo malo sad ima taman....isprobavo sam i sa vecim diznama 75,80,85 al nije mi se osjetila neka razlika previse tako da sam ovu pustio...

ivanm:
dizna se ne štela po tome kak ide nego po boji svječice i drugim parametrima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju