Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
piaggio NRG power dd
3alfa3:
--- Citat: dinogt - 19 Siječanj, 2011, 10:38:10 ---a znam da cuo sam i ja da je tu negdje sa yasuni al da je bolji malo yasuni....dizna je 73 ne 63 a u airboxu je ona spuzva od malossia i skinuta je ona gumica na kraju di vuce zrak jer mu je falilo malo sad ima taman....isprobavo sam i sa vecim diznama 75,80,85 al nije mi se osjetila neka razlika previse tako da sam ovu pustio...
--- Kraj citata ---
ako nisi prosirivao rupe u pregradi pokloplca airboxa, onda OK jer one suzavaju dotok zraka u karb kao odprilike jedna rupa od 16-17mm. ali da si to bitno prosirio, onda bi ti jako smetalo to sto si izvadio lulicu iz airboxa jer je iza nej ostala rupa od 23mm
dinogt:
ubiti da al svjecica sagorijevanje i sve je super boja koja treba bit...tako da je dobro onda s tom diznom....al mora se to osjetit i na gasu sigurno jer sma bio cak iso od dizne 64 krenuo pa je u startu motor se najbolje odazivo i iso do 30-40 al ona mu je falilo benzine pa sa 70 bolje i eo onda 73 i ostla oje tako...
dinogt:
da te pitam vec kad si poceo pricat o tom prosirivanu vidim da imas neke mjere i to ocito si proucito to sta treba napravit na airboxu kad ide karb 19 gore ???
3alfa3:
--- Citat: dinogt - 19 Siječanj, 2011, 10:52:38 ---da te pitam vec kad si poceo pricat o tom prosirivanu vidim da imas neke mjere i to ocito si proucito to sta treba napravit na airboxu kad ide karb 19 gore ???
--- Kraj citata ---
Na dijelu gdje su te 2 rupe na pregradi se to jako prosiri (na dimenzije 2x2cm odprilike) i probusi se na airboxu jos jedna rupa od 14mm u koju se stavi tuljac za prigusenje buke koji tu rupu reducira na 12mm. Ali mora se vratiti i serijska lulica jer bi inace to bilo preotvoreno. Ja sam na sve to imao i jos jednu rupu na airboxu od 9mm
dinogt:
ok zahvaljujem ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju