Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

piaggio NRG power dd

<< < (5/16) > >>

M!cko46:
Imas ukusa  :toothy9: angel eye ti je slag na torti i zanima me kako si ustelovo tu replicu jer moze dosta da da ali treba gadjat sve u mm mislim da bi sa yasuni R mnogo vise dobio,replica jes jaca na 50cc ali yasuni na 70cc masu jaci a ovo za stelovanje pitam jer vidim serijala ti je centralni..mog'o bi tvrdji neki poput malossi zuti..i multivar 2000 je ok mada ja bi hebov next generation jer vidim nemas polutku a hebov je pravljen za serijske polutke tkzv nelinearnog kretanja..

igor.sb:

--- Citat: M!cko46 - 19 Siječanj, 2011, 03:26:51 ---Imas ukusa  :toothy9: angel eye ti je slag na torti i zanima me kako si ustelovo tu replicu jer moze dosta da da ali treba gadjat sve u mm mislim da bi sa yasuni R mnogo vise dobio,replica jes jaca na 50cc ali yasuni na 70cc masu jaci a ovo za stelovanje pitam jer vidim serijala ti je centralni..mog'o bi tvrdji neki poput malossi zuti..i multivar 2000 je ok mada ja bi hebov next generation jer vidim nemas polutku a hebov je pravljen za serijske polutke tkzv nelinearnog kretanja..

--- Kraj citata ---

ne postoji malossi zuti za njegov piaggio, i iznenadio bi se koliko je serijski tvrd, dalje, kakav hebo, i ser polutka nije to minarelli masina

ovo replica vs yasuni r, ne znam sta da komentiram, nije ta replica toliko slaba, da bi mu yasuni bio masu jaci na 70, radi se o cca 500ok

previse dezinformacija u jednom postu  :dontknow:

btw...fina energija  :toothy11:

ivanm:
odlično.. kad sam ja prije 2 godine tražio zamjenski zadnji far nije bilo.. a htio sam ovakav prozirni.. :angry7:
inače respect.. daj fotke :laughing9:

CoK:
meni se svidaju posebno felge sa ovih slika, posebice u snijegu...kao da cu polirane

lijep nrg  :icon_thumright:

dinogt:
M!cko46.......replica mi se nije svidala na serijali kako motor radi i ide iso je ljepo,al je znao i bit mrtav totalno gore nego serijala gubio okretaje itd. po meni je i pre jak mozda bio.....a sto se tice stelanja a igro sma se svako malo reko sma vec da sma negdje cuo da najbolje radi na 9800-10200rpm tako da sam tako ustelo i stvarno je tako,a sto se tice niskih okretaja je mrtav zato i jesu gore polinijve plave najtvrde sustice da krene s visokih okretaja i to je to....a centralni sma probo tvrdi od malossia ljubicasti al mi se nesvida probo sma i bjeli to je jos gore,a serijski je isto dosta tvrd bas ko sta je reko .... igor.sb..... iznenadio bi se.....eto mi se najbolje pokazo i najzadovoljniji sam bio s njim tako da sam ga i pustio :D...to je to neznam neda mi se vise bas isprobavat jer meni ide super ustelo sma ga tako mozda je cudan setup al eto meni je tkoa iso najbolje i najzadovoljniji sma svak iskuter radi drugacije pa eto moj ovako i po meni ide super ljepo krene nema nikakve rupe ide ravno 100km/h kad normalno sjedis na njemu ko covjek a ne s glavom ispod volana...po uricama od nrg neznam kolko bi iso jer mi neradi puz :D al mjerio mi je frend sa apriliom rs 125 i decko s pegasom i jedan i drugi izmjerili 100 i to je to...

CoK....da ljepa je boja na felgama odnosno plastifikacija stvarno felge su se sjajile koda da su polirane i imo si takav efekt radi puno metala u sebi sljokica onih kako god vec neko to zvao i ja sma bio zadovoljan bojom kad sma uzeo skuter,al eto sad vise ne izgledaju koda su polirane nego i jesu polirane :):):):)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju