Struja nije neiskoristena, ona je najekonomicniji oblik energije i iskoristava se koliko je spojis na alternator...
Ako na alternator nije nista spojeno, on ce se vrtit kao da ga nema, ako je naj spojeno cudo stvari da vuce svih 35-50A umalog auta, vec je to 0,5kW i auo ce na leru malo spustit okretaje, dakle to nije 'neiskoristena' snaga, nego koliko ti elektricne snage treba, toliko mehanicke uzmes mtora
Gle i mene je sve to skupa zbunjivalo kad sam prvi put za to cuo, al kad sam malo bolje promuckao glavom svatio sam da je hho dobar zbog toga sto:
1.) Prirodni plin, nezagadjuje okolis
2.) Jednostavno se pravi, dobijes ga aparatom iz kucne radinosti, a aparat trosi vodu i nesto vrlo sitno soli ili bilocega da voda vodi struju
3.) Atom vodika je najmanji atom u prirodi, on je plin na prirodnim temperaturama, zbog malih atomskih dimenzija, u jednak spremnik stane do 10 puta vise energije nego da se unj sprema zemni plin, dakle 1l 2bara vodika je gotovo 10l 2bara LPG
Muzika od 20KW se napaja iz akumulatora, da spoji na dovoljno jak dinamo to, trebao bi preko pol gasa drzat da mu se auto ne ugasi...
Dakle ako oces ustedit, napravi auto na plin, kao i LPG samo izvedi nesto da radi na vodik, vodik radi kod kuce, tankaj ga kod kuce i vozaj skoro mukte