Evo da predstavim i ja svoj motorin....znaci radi se o piaggio nrg power dd 2005.godiste...da ne duljim s time kakav je bio sta je sve prije bilo i tako,reci cu samo ukratko skuter je serijala sa stage 6 pro replica auspuhom,malossi multivarom,rolinama 5.0 g,karburatorom 17.5,dizna 63 sve ostalo serijski sto se tice masine.....
Plastike su bile pofarbane u metalik ljubicastu te felge plastificirane u metalik sivu s dosta efekta metalike u sebi,nisma bas bio zadovoljan plastikama jer su od starosti vec malo izbljedile,a i bile su izrusane s jedne strene,al eto sta je tu je skuter je u mojim rukama i sve ce se pomalo sredit....evo odmah i par slika....
Iduce sto je rađeno na skuteru je sljedece:-polirano deklo
-kromirana kurbla serijska,kromirana bocna nogara(ako koga zanima ovi djelovi su kromirani u Rijeci kod
Tete Rože na Trsatu....fus teski da odmah kazem i nebi nikom preporucio da kromira gore bilo sta jer
ce uzalud bacit pare eto to govorim iz svog iskustva)
-bjeli stop
-ispolirane plastike da im se vrati malo sjaja =)
To je to zasad da ne stavim previse tog u pocetku naravno bit ce jos toga nece bas previse,al eto dovoljno ja se nadam....skuter ce se i dalje radit sve dok ne bude napravljen po mom gustu i onako kako sam ga zamisljao