kad bi vam rekao da sam denes radio na sinu BRUTU,najvjerovatnie bi me opalili cjevanicom zbog prenabrijane mašte ili mogućeg uzimanja narkotika.....ili jednostavnie zgazili IVECOM
imam ispit idući tjedan iz "legacy of SS" tak da sam i danas štrebao par sati i trudio se zapamtit kad je svenu stigao polini speed control a kad plavi feder kontrasta,osjećao sam se ko neka fakin gimanzijalka u starkama što vikendom cuga bambus i sluša balaševića!!!!!!palestinku sam zaboravio fakkkkk!!!
pošto sam skontao da imam jednu kadu od SP-a viška (sad se opet vraćamo na osnove;JOOOOOOOOOOJ vedrane kolko ti imaš tih djelova,trebao si ić za mehaničara) odlučio sam je maksimalno olakšat i izrezat.....naravno nisam član ZG racing teama koji to izrežu u 2 minute,pa kak ispadne-ispadne.....NE!!!!!!....ja sam prvo svoju kadu detaljno premjerio,izračunao sjecišta dijagonala,odredio fixne dijelove kade,izračunao pod kojim opterećenjem se javlja protusila ŽBAMMM pa može doć do pucanja nosećih zidova kade (Josipe di si sad da me javno pohvališ kako pravi tjuner sve računa,ko H-a pred par godina na SS-u),kutove (e dobro je zdenko) i izračunao si idealnu putanju rezanja kade (bit će uskoro i program za računanje idelalnog rezanja vaše kade na skuteru,neš na foru J.U.R.I.C.I.N.O.G. programa za izračunavanje optimalne veličine rasplinjača,također veoma poučna stvarčica
)
bit ovog rezanja kade je da se prate tvorničke zamišljene linije,a da se pri tome ne naruši sklad i ljepota kade
nakon što sam to sve preračunao na papir,pa zatim precrtao na kadu rezultat je ispao mnogo bolji od komentara A ŠTA JA ZNAM,DOBAR JE AL NE SVIĐA MI SE
uzeo sam prerađeni ravni odvijač kojem je vrh pukao i izbrusio ga u špic za lakše povlačenje linija i kosina po kadi...prvo sam s flexom izrezao višak par cm od povučene linije...nakon toga sam uzeo novi skalpač i fen za skidanje boje i polako počeo grijat,pa rezat....ja vama ne mogu opisat kako sam se predivno osjećao dok sam držao NOŽ u ruci i dok sam operirao,ne znam ja to ne moguz rječima opisat.....nekako kao dr.Christian Troy u REŽI ME (onaj što je sve živo ispračio u seriji)......e tako sam se i ja osjećao......nakon što sam odradio NIP/TUCK sa nožom,uzeo sam brusni papir 120 suhi i sa šnjim popravijo rubove....
napominjem kada nije još gotova,moram je detaljno prebrusit pošto ona ide u bijelu boju,onak ko se još vidio furat sa tvorničkom crnom kadom
na kraju ovog posla mogu samo reći AHHHHH TI SP-i.....NE MOŠ SA Š NJIMA,A NE MOŠ NI BEZ NJIH