Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Siječanj, 2018, 16:25:02 ---Slazem se da je ta plavo crna komb najbolja za SP, na 2. mjestu bi bila ljubicasto crna :headbang:
Kiza, zelis skupiti sve pokemone?
--- Kraj citata ---
nije loš ni taj ljubičasto-crni samo me živcira raspored boja kao na crveno-svoj kombinaciji s crvenim lijevim bubregom tj. bilo bi lijepše da su prednje bočne maske u istoj boji, fora mi je jedino sto ta kombinacija ima desni plavo/ljubičasti bubreg :icon_thumright:
Pupo i sam si rekao da nisi dugo bio na forumu pa ne znam jesi upućen da piaggio zadnjih godina divlja s cijenama i između ostalog prednja desna ili lijeva maska od starog Runnera u boji košta oko 950kn i goli rezervoar je oko 500kn, tak ak netko to novo prodaje u pola cijene a ja to mogu iskoristit, ne vidim razlog zašto ne bih uzeo :icon_biggrin:
nije baš da ih skupljam ko Pokemone, al kad god snimim nekog urednog i povoljnog Runnera jednostavno ga moram imat, evo od jutra me neko unutarnje zlo nagovara da ekipi u garaži dovedem i jednog zdravog dizelaša :icon_biggrin:
https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-200-cm3-presao-samo-600-km-oglas-24538599
ajlavsrku:
Nije mi jasno nikako 600 km samo da ima,pa zasto ga je kupio uopc,moj je 2004 god pa su unutarnje plastike crnije jbt
M.A.S 82:
Veliki problem km vratiti..:)
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: ajlavsrku - 23 Siječanj, 2018, 21:53:28 ---Nije mi jasno nikako 600 km samo da ima,pa zasto ga je kupio uopc,moj je 2004 god pa su unutarnje plastike crnije jbt
--- Kraj citata ---
mozda vlasnik nije picajzla pa i tih 600km što se navozao s vxr-om nije vodio računa gdje ostavlja skuter po vrućinama, sunce je vrag za hrapave plastike :icon_thumright: kolko vidim vxr je u tvom hoodu, ak imaš viška vremena i volje mogao si otić pogledat vxr-a i odmah javit jel u pitanju Zdravko ili kako bi raja iz Sarajeva rekla; šupljak :icon_biggrin:
kad smo kod vx-a i vxr-a, neki dan mi se napokon javio lik kod kojeg je završio dio dijela from skladište iz jednog propalog piaggio centra u slavoniji, sinoć ga posjetio i zaplijenio ono što mi je zanimljivo, naravno da nije imao u šteku SP 180 /577983 naljepnice, šteeeef znam da tipraš i odmah da ti javim ni ovaj nema mali vizir :icon_thumright:
nisam tajnovit kad su pitanju cijene, čovjek mi je rekao 200kn za set bravica/ključeva Runner 01-05godina i za 2X 125VX /577984 i 2X 4 valve trakice(kat broj je 57789) i kupio sam ih samo zato što se kao ni 125/180SP više ne proizvode i nema ih nigdje on stock, kao ni 50 SP /577981 i 200VXR/577985 pa nek stoje i čekaju pravog kupca koji će se htjet rastat sa stojanom za komad, znam da nekom jadovanu 100kn za naljepnicu zvuči kao cijena za hitit se sa zgrade, al opet; živio ebay :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
locirane naljepnice SP 180/577983 na italo ebayu
nažalost samo su locirane, jer lihvar traži 30e za par naljepnica + ne šalje za HR, ukoliko i iskopam nekog s adresom u Nemačkoj ili Austriji onda me shipping ispadne 32e i paypal kaze 480kn :fart:
dok se ne pojavi netko s normalnijom cijenom 180 SP naljepnica i poštarine, nastavljamo sa sakupljem oem naljepnica svih modela Runnera iz 2002/03 godine :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju