Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
sinoć sam imao raspravu s jednim žgaravičarom iz kvarta, tićbra i ja ošli na cugu i "kvartovski davitelj" nam se natakario i ubijao nas kako se trebamo bacit u "bunarenje" bitcoina i sve pare ugruvat u grafičke kartice, rekao sam mu samo; buraz, ja trenutno buniram i gruvam vuletić samo u oem naljepnice za Runnere :headbang:
EVO da bi se formirao cijeli set naljepnica za plavu 50ku, čekaju se još samo one 3 bijele trakice;V maska,prednji blatobran i plastika ispod rukohvata
aprilija top:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: oem +++
nrgmc2-tuning:
čIZAAA daj se oženi više i imaj djecu da mogu šarafati s tobom, što si tako sebičan :laughing3: :toothy12:
CoK:
Koliko ce taj runner vrijediti kad se slozi? Od ove godine se sluzbeno runner ne proizvodi vise, sam nrg i sr, tako da dok se istope zalihe vozila, mislim da ce jedini runneri za kupit bit kod kize i zolta $$$
kiza-iz-kvarta:
Đagy dobro je to sve, al u slavoniji je situacija puno gora nego kod vas u Istri, tak da hrpa ekipe u 30-ima ne razmišlja još o tome, a da bi u društvu opravdali status "klošara" svi su u zadnjih par godina postali freelanceri ili DJ-i :laughing7:
Gogo šta da ti kažem, kad i sam znaš da se SP-ovi koji se vrte zadnjih godina na njuškalu su u 90% slučaja grobovi sklopljeni od 5 drugih Runnera i najnormalnije je da se za te žalosti traži i po milju eura, a ako si netko da truda i npr.uloži u regu,nove gume i uspije iskopat oem maske s nekog pure-jeta s pokojom ogrebotinom bez 1500e ne priča....a u cijene od 2-3 kile eura ulaze SP-ovi poput Vanjossievog i Doxovog,(njih sam uzeo za primjer jer su se znali osvanut na njuškalu) al opet ja ih razumijem, njihove pile su pravi pravcati "survivori" i igraju na foru; nije mi sila prodat, ak se netko odluči rastat s 20 kila kuna dobro, ak ne nek stoji :laughing7: mene na mjesečnoj bazi znaju kontaktirat ljudi koju znaju šta imam i prošli mjesec sam imao ponudu za Zdravka sa svim novim dijelima uključujući PM vilu i RS 24 za 3 kile eura i to mi je bila top ponuda ikad za samog Zdravka,al nisam imao srca prodat :confused5:
a kad pogledaš ovog švabu što prodaje dva Zdravkeca i cijene 3500/3800e, shvatiš da 20 kila kuna za Doxovog SP-a i je neka realna cijena :icon_biggrin:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/gilera-runner-fxr-180-sp-dd-m08-bj-03-aussengelagert-sebac-2-hand/785734989-305-4902
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/gilera-runner-fxr-180-sp-dd-m08-bj-03-aussengelagert-sebac-1-hand/785693512-305-4902
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju