Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (140/148) > >>

Tomi_ZG:
Kiza daj neku sliku sobe za pežoje,nisi dugo  ;D

Pupo:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 23 Siječanj, 2018, 14:25:23 ---
--- Citat: Pupo - 23 Siječanj, 2018, 11:57:20 ---Čitam temu u rikverc, i sad sam na dijelu di kiza from kvart sve rasprodaje zbog R1 i da Haca from NG više nema. Kud ovaj svijet ide  :sad1:  :toothy3:  Al bitno da je Zdravko još uvijek aktualan.

Pozz Kizi, gospodaru svemira  :)

--- Kraj citata ---

pozzz i tebi majstore/druga forumska najmirnija ruko za kvalitetno zabilježit ugodne trenutke fotićem ili ciglomfromkonavle, pokojni Hac je ipak bio prva ruka ovog foruma po pitanju fotkanja i nabuđivanja Pežoa :hello:

to s R1 je bila samo faza, sad sam na ktm-u kao i vječni idol W
Zdravko i ostatak ekipe je i dalje prisutan i ništa više nije na prodaju, evo čak su nedavno dobili i mlađeg buraza 50 SP iz 2000 godine, kupljen od prve vlasnice i broji nešto malo manje od 8tkm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zdravko junior :)

Jedino ta kombinacija boja, plavo crni je meni valjda najružniji runer ikad.

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Siječanj, 2018, 14:34:25 ---Kiza daj neku sliku sobe za pežoje,nisi dugo  ;D

--- Kraj citata ---

A lažešš   :toothy3: :toothy3:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: kos7 - 23 Siječanj, 2018, 14:32:59 ---bome primjerak pedesetke za oskara, svaka cast na ulovu.

jesu to jos gore orginal gume??? haha

--- Kraj citata ---

yes, na njemu su rođene maxxis gume, baš jučer naručio aktualni model battlaxica pa kad stignu poslikam  :icon_thumright:

Tommy - soba za Pežoe je prošli mjesec silom prilika morala bit prebačena na drugu lokaciju, u novoj garaži mi je haos, poslikam situaciju kad malo pospremam i izbacim regal koji izgleda kao da je sudjelovao na snimanju Smogovaca :icon_thumright:

Pupo - meni je ova plavo-crna kombinacija 2000/01 bila najjača za Runnere, iskreno nikad mi nije sijela ona narančasto-crna ili crveno-siva kombinacija boja  :dontknow:

žena od koje sam uzeo Runnera ga je trebala prodat svom kolegi s posla za 500e uz uvijet da pali, a fora je što skuter od 2010 stoji odjavljen i ne pali, kvar bio u cdi-u i regleru naravno da sam rekao da su namotaji i instalacija izgorili i popravak je 2000kn s rukama i novim akumulatorom, ponudio 300e i sutradan ga otišli prepisat!

nažalost, na Runneru je ogrebana lijeva strana i prilikom pranja mini-washem skinut kvalitetan komad boje sa crne velike plastike u predjelu podnice i nakon tjedan dana boravka u garaži starom ispala cijev i probila V masku  :angry7:

za početak kupljeni novi oem sivi bubrezi + oem naljepnice za bubrege i prednje bočne maske

HP motori from PU su imali na stanju/rasprodaji prednju lijevu masku u azzuro siderale 280 kombinaciji, odmah piknuo i novi rezervoar benzine za Zdravka  :icon_biggrin:

RunnerSukosan:
Slazem se da je ta plavo crna komb najbolja za SP, na 2. mjestu bi bila ljubicasto crna :headbang:

Kiza, zelis skupiti sve pokemone?

Pupo:
Kad to napises da je bila rasprodaja, pa si uzeo i rezervar, imam dojam ko da su prodavali po 5kn komad :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju