Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (139/148) > >>

209:
Da se jos uvijek nabaviti po Europi rozi RS24 ali treba okolo nazivat i trazit ljude da odu u skladiste provjeriti koje su im boje.

RS24 radi Paioli tako da po meni nisi fulao.

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 209 - 07 Siječanj, 2018, 12:58:18 ---Da se jos uvijek nabaviti po Europi rozi RS24 ali treba okolo nazivat i trazit ljude da odu u skladiste provjeriti koje su im boje.

RS24 radi Paioli tako da po meni nisi fulao.

--- Kraj citata ---

ovaj novi RS24 je naručen sa SIP-a i dobavljač mi je odmah rekao da je već naručivao par komada prošle godine i svi su mu stgli u ovoj crnoj-bijeloj verziji i svejedno sam mu rekao da mi naruči amortizer, tak da slobodno mogu reć da imam staru i novu verziju RS24  :icon_thumright:
u užem cjenovnom rangu  mi je bio samo onaj stage6 R/T 310mm al nije mi bio "napet" zbog sivo-narančaste kombinacije boja, u svakom slučaju bolje nego bitubo YZB (shiny red ih je popljuvao na najjače jer mu se 10km nakon ugradnje raspao novi amortizer i to ovaj aktualni model sa crno/crvenom oprugom) ili onaj bezlični crni YSS  :dontknow:

btw EVO mali update; stigao novi far za Zdravka from piaggio, nije old stock izrađen je prošle godine i dobri stari piaggio sad šteka i na fakin žaruljama, a i rekao bi po ovom višku bijelog silikona da su zaposlili onog lika s foruma što je crvenom bojom zabrtvio mašku od tomos zika :sad3: na drugoj slici pokušaj vraćanja blagdanskog štimunga

Pupo:
Čitam temu u rikverc, i sad sam na dijelu di kiza from kvart sve rasprodaje zbog R1 i da Haca from NG više nema. Kud ovaj svijet ide  :sad1:  :toothy3:  Al bitno da je Zdravko još uvijek aktualan.

Pozz Kizi, gospodaru svemira  :)

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Pupo - 23 Siječanj, 2018, 11:57:20 ---Čitam temu u rikverc, i sad sam na dijelu di kiza from kvart sve rasprodaje zbog R1 i da Haca from NG više nema. Kud ovaj svijet ide  :sad1:  :toothy3:  Al bitno da je Zdravko još uvijek aktualan.

Pozz Kizi, gospodaru svemira  :)

--- Kraj citata ---

pozzz i tebi majstore/druga forumska najmirnija ruko za kvalitetno zabilježit ugodne trenutke fotićem ili ciglomfromkonavle, pokojni Hac je ipak bio prva ruka ovog foruma po pitanju fotkanja i nabuđivanja Pežoa :hello:

to s R1 je bila samo faza, sad sam na ktm-u kao i vječni idol W
Zdravko i ostatak ekipe je i dalje prisutan i ništa više nije na prodaju, evo čak su nedavno dobili i mlađeg buraza 50 SP iz 2000 godine, kupljen od prve vlasnice i broji nešto malo manje od 8tkm  :icon_thumright:

kos7:
bome primjerak pedesetke za oskara, svaka cast na ulovu.

jesu to jos gore orginal gume??? haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju