Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (137/148) > >>

kiza-iz-kvarta:
malerizam 121 uključen  :icon_thumright:

uočio na ebayu iz Nemačke veliku lijevu masku za 145e sa shippingom,pitao za datum na naljepnici kaze nema naljepnice ni datuma izrade,ajd mislim si jednom sam pojeo g#vno,neće valjda opet stić ova šugava siva, al eto samo sam mislio  :headbang:

stekavši iskustvo od prošlog puta da će mi vuletić bit vraćen samo ako je plastika stigla oštećena i da mi neće tivrat lovu na osnovu nepogođene nijanse boje, eto ovaj put je "stigla oštećena",sve lijepo poslikano i poslan zahtijev za refundom  :laughing7:

MarinM:
Ja placem od smijeha vec 4 minute  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

dario007:
Meni nije smijesno,drzim fige da vrate lovu i da nebus imo puno natezanja. :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: dario007 - 19 Prosinac, 2017, 12:19:58 ---Meni nije smijesno,drzim fige da vrate lovu i da nebus imo puno natezanja. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

thnx Dario, švaba još nije ništa odgovorio, do sad mi je uvijek lova bila vraćena from ebay kad bi nešto stiglo krivo ili oštećeno, bez ikakvog natezanja  :icon_thumright: ipak ovo je ebay koji štiti svoje kupce za razliku od pojedinih piaggio dealera  :laughing7:

za ovu godinu mi je dosta bacanja para i gubljenja živaca na te fakin SP-e i proklete 121 maske, tak da se prebacujem na druge igračke iz Tufke racing teama :icon_biggrin:

kiza-iz-kvarta:
u međuvremenu...."oštećena" lažna 121 plastika poslana natrag za švabiju, jedino sam poštarinu morao platit(malo jače od 20e ispalo), rekli su vratit lovu kad im stigne a budući da sam je poslao u petak, lova će sigurno sjest iza nove godine  :icon_thumright:

ali zato je u kolekciju za žićBo stigao RS24 amortizer, aktualni model crno-bijeli, nije kao stari model roza-bijeli, al on ide na fxr-a sa onim bijelim tajvanskim style-pro/kirbaj maskama tako da mi ne igra ulogu jel amortizer crn ili roza

odmah sam ih uporedio, desni RS je već 5 godina u kolekciji, lijevi je ovaj novi model + rezervni semering kupljen kod Pleše :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju