Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
MarinM:
Stari duplo ljepsi xD
CoK:
Jos ga 5g cuvaj pa ga baci u smece :headbang:
kiza-iz-kvarta:
Marine i meni je stari RS24 napetiji, da je u ponudi bio stari model logično da bih njega uzeo, na 3 mjesta sam pitao za cijenu i boju i svi su rekli da imaju taj novi crno-bijeli pa sam uzeo, prvenstvno da ne stavim onaj poluproizvod bitubo yzb ili onaj lowbudget yss :dontknow: Žolt me nagovarao na onaj stage6 plinski amortizer sto je u rangu s cijenom RS-a cca (250e), al eto odluka je pala na stari dobri RS :icon_biggrin:
Čok znači dobar je, al ne sviđa ti se!?btw poslao sam ti pm ako si u mogućnosti provjerit datum/naljepnicu na foliji od one V maske Runner redizajn što moto-mondo prodaje na njuškalu :hello: pa ak si u mogućnosti provjeri i javi,ak je old stock prodano :icon_thumright:
CoK:
Svida mi se mort, sexy su obadva, samo kad ga izvadis iz kutije nakon 5 g ne koristenja...pa nije to viski ili org pakiranje kole s trafike da vrijedi vise s godinama, bas naprotiv...ne vredi
Trenutno smo na kolektivi GO, procito sam pm ali nisam reagirao jbg, ipak je o runneru rijec. Da je neka minz olastika aprilia modela odmah bi skocio
SF2 Freak:
Kolko dodje ta Malossi amort za tu lovu nade se PUNO boljih - npr moji :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju