Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
I ove godine me Niđo nije zaobišao, izgleda da sam uletio u nožnu protezu zbuxanu u PM kutiji ili prigušivač tutuza/vutututufekčića :icon_biggrin:
nažalost ništa od navedenog, dobio sam PM TSAB
u svakom slučaju bolje sam prošao od kuharice Ozane, budimo realni; pm tsab vs emo čarape i 2 čokoladna zvona?? :dontknow:
kiza-iz-kvarta:
EVO pokloni i dalje pristižu sa svih strana :icon_biggrin:
unatoč činjenici da mi je prednja desna maska u grigio cenere opaco 121 verziji must have, dobri Fabrizio iz Camogrup.it je imao na lageru prednju lijevu proizvedenu 2005 i kao staroj mušteriji mi je dao masku za 60e sa shippingom, a s obzirom da sam bacio 950kn za ovu profulanu prednju desnu masku mogu je smatrat poklonjenom :icon_thumright:
budući da se stvorila poprilična hrpica novih 121 maski, bilo bi u redu da iz šteka izvadimo oem naljepnice za 2002/03 godinu Runnera
kad smo već kod dotičnog "poluseta" 577973 from piaggio, cijena mu je oko 180kn i u njemu dolazi 7 naljepnica; 2X Runner za bočne velike maske,2X hydraulic suspension za prednji blatobran, dok preostale naljepnice doalze po jedna; veliki gilera logo za prednju lijevu masku,mala runner koja se također nalazi ispod tog gilerinog loga (iznad fara da budemo precizniji) i mala gilera naljepnica za prednji vizir :icon_thumright:
to je univerzalan set naljepnica za sve modele Runnera iz 2002/03 kao što sam ranije naveo, stoga se ostale naljepnice poput 180 SP/125 SP/VX 125/VXR 200 i 50 SP za bočne velike maske naručuju posebno, zatim ona velika Gilera slova sto dolaze u bijeloj i crvenoj boji i samo jedna ta smrdljiva naljepnica ispada 20e a idu 2 i već sam se počeo psihički pripremat za rastajanje s 3 glave za te 2 fakin naljepnice :angry7:
zatim slijedi 2X gilerin logo za bubrege i obje su oko 150kn, mala crvena gilera za zadnji rukohvat je 6e i ona world winner 2001 što se nalazi pored poklopca/desne podnice je 3e :icon_thumright: u dolasku su mi naljepnice za bubrege i ove 2001 world champion, da bih iskompletirao set naljepnica za Zdravka fale mi još 2X bijela gilera naljepnica za bočne velike maske,mala crvena gilera za zadnji rukohvat i one 2 krvave male SP 180 (kat.br u piaggiu 577983) i za nabavit ih je mission impossible, kao i 125 SP (577982) :sad3:
da bi naljepnice bile usklađene na novim maskama,uslijedilo je uzimanje mjera sa starih maski, pa se nadam da će ovo sto slijedi biti od pomoći nekome kad bude htio zalijepit oem naljepnice a nema polaznu točku i ne želi ih samo nabact odokativno po skuteru!
krećemo sa lakšim zahvatom i uzimamo prednji blatobran i hydraulic suspension naljepnice, kad ubodemo metar u prvu rupu šarafa blatobrana ispada 9mm do početka naljepnice i 5mm od ruba blatobrana
naljepnice podgrijane i stavljene na pravo mjesto :icon_biggrin:
na red je došla prednja lijeva maska na koju dolaze 2 naljepnice i fora je sto ovaj gilera logo na sebi ima papirnati nastavak sa kosim završetkom, a taj završetak je ujedno i smjer za malu runner naljepnicu iznad prednjeg fara, za ovu akciju mi je bila potrebna samo jedna mjera; razmak od prvog gornjeg nosča maske (u nizu su rupe za kukice V maske) do prvog ruba gilerinog loga iznosi 102mm
donja/stara maska vs gornja/nova maska&nalje
RunnerSukosan:
Sta ja znam, dobar ti je ovaj muzej :icon_biggrin:
OUC AIR:
od kad sam cuo da si tolko platio plastiku sudjelova bi u grupnom buy-u za cjeli set plastika prek aliexpresa ili alibabe tako da svako od nas 50 dobije cjeli set za 100e makar cjeli
zivot vozim padavicarske za stazu ili nes sam skemijam s naljepnicama ... fakat punooo
imas moju podrsku ako otvoris tu grupu ak se smije
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Prosinac, 2017, 14:54:04 ---Sta ja znam, dobar ti je ovaj muzej :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hvala što nisi završio sa; al ne sviđa mi se :laughing7: btw lajk i za tvoju garazu (osim suzukia, j#bat ga jednostavno ih ne gotivim :dontknow:)
OUC - evo čut ću se sa Svenom,Doxom i Vanjossiem pa ak oni budu htijeli uzimat te "plastike" lako se sve dogovorimo :headbang:
naljepnice napokon stigle iz Holandije , unatoč činjenici da mi je potrebna samo jedna naljepnica Poggi 2001, Andy iz Zwollea ih je imao 6 komada za riješit i reko ajd neću bit šugavac i sve ih otet, uzet ću samo 5 i jednu ostavit nekome kome će ta nalja bit must have, kao što su meni trenutno male naljepnice SP 180 kat;br.577983 :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju