Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (127/148) > >>

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 209 - 28 Veljača, 2017, 18:19:26 ---Prednju batlaks nemozes vise dobit. Samo zadnju .

--- Kraj citata ---

sad but true, uspio sam iskopat bt 30 samo u 130 širini, prednju slabie, a volim kad su mi gume "uparene" tak da nisam htio uzet naprijed npr. SC R ili molas, a zadnju stavit bt 30, pa sam uzeo ove koje su bile dostupne jer battlaxice su na 12 cola felnama must have  :icon_biggrin:

jutros stigao tutuz za Zdravka (koji će se jednog dana namotirat u kombinaciji sa PM pro streetom 2,većim karbom,radilicom s punim polutkama (malossi radilica je u startu otpisana) i PM support armom, zasad na Zdravku ostaje serijski tutuz
imao sam dvojbu između PM X-tech 59 ili malossi mhr auspuha, jollya 172 imam za brutalka,polini evo sam imao jako kratko na jednom fxr-u što sam vozio 2006 i ogadio mi se zbog pucanja i varenja na tjednoj bazi, leo vince zx ili technigas = LOL, tako da su HP motori from Pula jako utjecali sa cijenom na izbor tutuza :icon_biggrin: bio je na 50% popusta, redovna cijena 2.990,00kn, jedino mi se nije svidjela poštarina hp expressa za paket od 4kg na relaciji PU-VK u iznosu od 106,50kn  :angry7:

MHR je iz 2008 godine (druga generacija mhr auspuha za BB maške, prvi model je imao sivi prigušivač sa većim i izbočenim natpisom malossi i ako se dobro sjećam prigušivač se oprugama spajao na U cijev, a aktualni treći model MHR auspuha se razlikuje od  "middle schoola" samo u otisnutnom MHR logu na auspuhu

walkay:
Svaka cast Kizic, i ako PM kit malo bolje radi sa PM spuhom ali nije neka velika razlika. I ja bi volio imati takav auspuh, ali znam nakon jedne sezone kako bi izgledao na Zipu, tako da nema smisla mijenjati. Ovaj auspuh je dosta dugo lezao na polici.  :icon_thumright:
ps. odma daj tokaru napraviti novu flandu posto je orginal sto ide sa auspuhom je 28 mm...

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: walkay - 02 Ožujak, 2017, 11:59:04 ---Svaka cast Kizic, i ako PM kit malo bolje radi sa PM spuhom ali nije neka velika razlika. I ja bi volio imati takav auspuh, ali znam nakon jedne sezone kako bi izgledao na Zipu, tako da nema smisla mijenjati. Ovaj auspuh je dosta dugo lezao na polici.  :icon_thumright:
ps. odma daj tokaru napraviti novu flandu posto je orginal sto ide sa auspuhom je 28 mm...

--- Kraj citata ---

fala na info za flanđu, vidio sam da ti na svom zipu/skipperu imaš PM pro street 1 u kombinaciji sa MHR auspuhom pa ak di šta zapne prilikom slaganja tebe ću prvog kontaktirat za savjet :icon_thumright:
Dean iz HP motora je rekao da im stoji 5-6 godina u dućanu, a ko zna kolko je bio u Globalovom skladištu, jer proizveden je prie 9 godina  :dontknow:
al opet dobio sam novi auspuh za 200e, nisam dao 400e kolika mu je cijena na SC-u, tak da na tih 200e što sam zaštekao nabacim 50e i imam novi PM support arm  :glasses9:
na onom trkaćem SP-u od Kolaka/Kotvice je bio identičan MHR (druga generecija), ali nije imao donji nosač za selen,flanđa se držala na jednom federu,izvaren na nekoliko mjesta i udubljen/izgreban od pada na utrci i u takvom stanju je otišao za 900kn

walkay:
Evo moj prije 3 god. kad sam ga kupio od 6. vlasnika ;D, ne znam kod koga nije bilo taj auspuh prije mene, ali sreca pa nikad nije bio udaren. Jedino sto moj nema mjesta za pokacit feder.

Trenutno stanje, svaki 2 tjedan posprican sa WD-om i to je to...

CoK:
Kiza daj vise ostavi se tih sepeta i upikni jednu apriliju i pokaci gore sve sta imas, kolko vidim dijelova ima za svinje hranit  :icon_thumright:

Runneri su mainstream, ako vec slazes nesto sto je izumrlo daj da to bude aprilia :headbang:

Lajk za originalnost naravno i za cijenu spuha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju