Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (128/148) > >>

kiza-iz-kvarta:
Žolt tvoj MHR je Gumy uzeo od Zicha, a Zich od Make,a prijašnje vlasnike nisam upratio, al za svoje godine spuh ti izgleda uredno :icon_biggrin:

Gogo a šta ja znam,dobre su mi te aprilie  :laughing7: imam u planu složit i jedan SP 172 vazdušar edition; LC zakon,AC majka  :glasses9:

Evo napokon stigli skf ležajevi prednjeg kola, za Zdravka sam uzeo iz piaggia paklo od 10kom imbus vijaka za diskove, ali sam uspio iskoristit samo pola za zadnji disk jer na prednji malossi whoop disk idu imbusi sa upuštenom glavom,tako da ovih 5 komada  ide na fxr-a

dok su ležajevi nadolazili u frižideru, dao sam se u potragu za urednom cijevčicom između lagera kroz koju osovina prolazi,podloškom i limićem na strani diska, bolje od ovog nisam imao (nije Zdravko, pa ne ide sve novo  :confused5:)

oteti sjaj vraćen by krpica&kist

nakon čišćenja uslijedilo je mazanje dosjeda, cijevčice i prostora felge kroz koji ta cijev prolazi (da ne navuče ruzine u budućnosti), ležajevi upresani i za kraj ostao samo limić; gedora 27 sa creep trakom odradila posao na nivou/bez ikakvih oštećenja  :glasses9:

i za kraj namontiran braking oversize, danas moram iskopat neki uredan puž pa mogu to sve nabacit na vilicu

M.A.S 82:
Jako uredno! :notworthy:

Kiza kad ce SP na cestu konacno? :)

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: M.A.S 82 - 03 Ožujak, 2017, 11:48:56 ---Jako uredno! :notworthy:

Kiza kad ce SP na cestu konacno? :)

--- Kraj citata ---

frende bit ćeš pozvan na test ride ;) fale mi još neki dijelovi i sitnice (novo naravno), a i ovisim o dobroj volji ljudi s njuškala koji se hoće rastat s lovom za dijelove pa čim neka lova uleti odmah investiram u nešto s popisa za Zdravka i fxr-a jer njih imam u planu završit do ljeta s tim da samo fxr ide na regu  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 03 Ožujak, 2017, 10:10:47 ---Žolt tvoj MHR je Gumy uzeo od Zicha, a Zich od Make,a prijašnje vlasnike nisam upratio, al za svoje godine spuh ti izgleda uredno :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Tak nekako ali Gumy prodao Maricu iz OS, pa je on meni! :D

gokiSP:
A meni luka pa ja maku, ako je to taj isti auspuh. :)

Kiza dobar je taj old school BB

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju