Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
firkefica:
vi ste jos svi dobri... kod blaza cekao dekl, suport arm i fuzere 2 tjedna da spjeskari
a sp... from fabrika :headbang:
karlo-sp:
Kakva su ovo udubljenja na rubu felge , to se ne stavlja na zdravka :angry7:
kiza-iz-kvarta:
za Zdravka je kupljena i nova plastika ispred hladnjaka jer je postojeća imala par hc mrlja od ispod i nisam ih uspio izvuć :dontknow:
kao što sam ranije napisao, ta plastika se mora izrezat da bi se prilagodila PM monster forku (šarafi za štelanje tvrdoće izlaze nekih 5cm iz trokuta i zbog tog nije moguće ugradit vilicu bez prethodnog rezanja pokrova), shema što se dobije uz vilice i nije od neke pomoći ima samo jednu sličicu od naprijed,tako da sam prvo na fejsu analizirao slike koje su objavili B.T. motori i PM tuning racing products :icon_thumright:
plastika izlijepljena creep trakom,iscrtana i spremna za Nip-tuck/Reži me :confused5:
prije svakog reza,plastika je zagrijana fenom i sa novim žonom u skAlpačinu posao odrađen bez ijednog neplaniranog/neželjenog reza i bez kapi krvi :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
stigle battlaxice za fxr-a, nažalost nigdje nisam uspio iskopat dobri old school battlax bt 30 pa sam uzeo aktualni model SC R, komšo/vulkanizer Niđo mi sve riješio za 620kn s novim trw kratkim ventilima i montaza bez grecanja felne gratis :icon_thumright:
stavljene i da bomb skull kapice ventila :icon_biggrin: sutra bi trebali stić SKF 6202-2RSH/C3 ležaji za prednji kotač(imali su na stanju s metalnom zaštitom, al nisam htio uzet jer tvornički imaju gumenu zaštitu) inače, dimenzije dotičnog lagera su 15x35x11 a košta oko 25kn komad
209:
Prednju batlaks nemozes vise dobit. Samo zadnju .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju