Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (125/148) > >>

209:
Citam i taman da cu pohvalit ovaj OEM Plus postupak slaganja kocnica i onda vidim onu Malossi nalju na OEM celjustima i to me podsjeti na one sabane koji na Golfu cetvorci na original celjusti stave PORSCHE naljepnice :))

Usput ako cu biti u ZG kad ces ici u Jezdovec javi se na 098 909 9039

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: walkay - 19 Veljača, 2017, 20:24:44 ---Braking one crne i ok su, ne skripe a koce... imao sam na pocetku te orginal zelene plocice pa nikako da stane skuter sa oversize diskom.  ;D

--- Kraj citata ---

best buy  :icon_biggrin: ispadnu s popustom neš manje od 100kn u kreši, a i nikad me nisu razočarale ni na R1 ili R6, u svakom slučaju su amerika za one malossi synth/shit pločice  :happy8:

Svene naljepnica se lako skine nismo Zdenkići, javim se za druženje kad stignem  :hello:

Danas sam iskopao felne koje moram nosit na plastificiranje, pa sam ih počeo pripremati za pijeskarenje jer prvi put kad sam nosio felge od zipa sp-a na pijeskarenje kod Blaža from Ježdovec,nije uspio skinut boju na nekim mjestima unutar krakova (kaže da se aluminij lako može stanjit i oštetit ako se isto područje pjeskari u više navrata) i kad se to odnijelo plastificirat u zelenu pojavile su se crne mrlje gdje su ostali komadi prijašnje boje!to mi je bila škola i sad uvijek prije pijeskarenja  prvo skinem boju nekim alternativnim sredstvom predviđenim za to; talijanski dynamitt 46 ili chromosov desol  :icon_thumright:
Dynamitt 46 mi je uvijek bio prvi izbor jer mu treba max. 10min da digne boju nakon nanošenja kistom, desolu treba nekih 20-ak ali i on odradi posao!
zadnji put sam Dynamitt uzeo 2012 kad sam pripremao felge od Zdravka i FXR-a za plastificiranje i s jednom kanticom od 750ml sam riješio oba para felgi, logično da ću i sad uzet Dymaitt 46 za taj posao i krenem u trgovinu s bojama i lakovima gdje sam ga zadnji put uzeo i ne drže ga već 2 godine jer im je prošli put nekoliko kantica eksplodiralo u skladištu za vijeme ljetnih vrućina i gazda više neće da uzima i momak što radi tamo me uputio u jednu drugu trgovinu!
dođem tamo i tražim Dynamitt 46, prodavač kaže da imaju, ali se više ne zove Dynamitt 46 sad je Svernidoll 63 i duplo je skuplji (prije sam ga plaćao 35kn sad je 79kn) i rastanem se sa stojanom za svernidoll 63,nitro i kist,namažem zadnju felgu koja na sebi ima samo sloj oem sive boje, prošlo 15 min nigdje da boja nabubri ili barem da pokaže dobru volju :dontknow: uzmem fen i zagrijem felgu,kontam možda je hladno za hemijske reakcije ali i dalje ništa!Nakon više od pola sata čekanja, uzeo sam skalpel i tek onda uspio nešto jadno sastrugat i veći dio posla odradit vodobrusnim papirom 320

uglavnom kupnja Svernidolla 63 je bila potpuni promašaj i ne preporučam ga nikome, sutra se bacam u potragu za Desolom  :icon_thumright:
kao što sam ranije pisao, uz Zdravka si slažem i FXR-a otetog iz NG i za njega su felge bile plastificirane kad i Zdravkove, tek sam sad skinuo komadiće celofana s felge da mogu sastrugat višak boje/plastike gdje se disk šarafi jer to nisam dobro zaštito prije plastificiranja, pa moram sad dok Braking nije montiran  :icon_biggrin:

sutra mi dolazi kupac iz Zaprešića za ramu od srke 150, jer mu je Filip D.(24) aka Fiiiiic prodao SR-a 150 koji se ne može prepisat (ima papire al je neka ovrha u igri), fala Fiiic sad će bit love za nove battlaxice  :laughing7:

steeef:
malo krep trake i dosjedi ostanu kakvi su i bili  :icon_biggrin:

209:
Ja sam za pjeskarnje otpisao Blaza jer previse sere kad god mu se nesto donese a rokovi su za njega i dalje pojam za koji nije cuo.

Sve sad radim kod Ivekovica u Sv.Nedelji. Mrvicu je skuplji ali gotovo u roku 1 dana, dva max. Oni isto i plastificiraju na istoj lokaciji tako da se sve dogovori unaprijed.

kiza-iz-kvarta:
ne moraš mi ništa pričat za Blaža, zadnji put sam ga 3 dana čekao da ispjeskari 2 felge i oprugu amortizera, tako da ovaj put donosim sve ispjeskareno i pravac Blažević plastifikacija (zadovoljan sam s njima, bio sam prije njih kod onih u Dubravi, al ovi su mi pedantniji i uvijek bude gotovo idući dan  :icon_thumright: )

Evo napokon sam uspio skinut boju sa svernidollom i 90% pakla je potrošeno samo na zadnju felgu, ostalo je možda samo za jedan rub prednje
felge :angry7: najviše živaca i svernidolla je potrošeno na untarnju stranu krakova, prvi put kad sam namazao krakove, svernidoll je čak uspio otopit prljavštinu s boje, a na nekim mjestima je tek iz četvrtog/petog pokušaja skinuta boja, stoga nam je za prednju felgu Desol must have  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju