Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (57/148) > >>

enel:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 19 Lipanj, 2012, 19:08:51 ---

to onaj crni FXR iz Tuzlanskog kantona?!  :drunken_smilie:

i meni djeluje OK na prvi pogled  :icon_thumright: ne beri brigu, kad tad ćeš si riješit Zdravka, jbte kad se sjetim da sam nekada davno(1999-2003) svaki dan sanjao 180-ku  :love4: i tad mi se činilo imat je ko sad da želim novu Subaru imprezu  :laughing7:

sinoć sam se čuo sa svojim "dilerom" i neke stvari bi mi trebale doć preksutra  :icon_thumright: do tad - STAY TUNED  :glasses9:

--- Kraj citata ---

YES YES YES F*CK YES! Ne mogu da vjerujem da si i to TK dosao  :laughing7:

To je crni fxr iz Tuzle  :icon_biggrin:. Idem za dan dva da ga vidim, cini mi se uredu, al cemo da vidimo  :dontknow:

Da makar imam A pa bi novce nekako i skupio  :angry7: A BB mi je postao uzrok vlaznih snova i burnih noci...

Do slusanja

Miki-speedy:

--- Citat: enel - 19 Lipanj, 2012, 20:57:11 ---YES YES YES F*CK YES! Ne mogu da vjerujem da si i to TK dosao  :laughing7:

To je crni fxr iz Tuzle  :icon_biggrin:. Idem za dan dva da ga vidim, cini mi se uredu, al cemo da vidimo  :dontknow:

Da makar imam A pa bi novce nekako i skupio  :angry7: A BB mi je postao uzrok vlaznih snova i burnih noci...

Do slusanja

--- Kraj citata ---
pa ako te toliko pali skupi 500-600km i uzmi masinu i swap odradis i gotovo  :dontknow: :laughing7:

enel:

--- Citat: Miki-speedy - 19 Lipanj, 2012, 22:03:46 ---pa ako te toliko pali skupi 500-600km i uzmi masinu i swap odradis i gotovo  :dontknow: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nemam vise volje za tim. Uradio sam minarelli swap i bilo je glavobolja, sitnice su me izludile.

Zato ce sledece biti sve po zakonu, da se vec jednom vozim ko covjek tj hocu reci kao Kiza na svom Zdravku kojeg je prodao  :confused5:

Miki-speedy:

--- Citat: enel - 19 Lipanj, 2012, 23:59:41 ---Nemam vise volje za tim. Uradio sam minarelli swap i bilo je glavobolja, sitnice su me izludile.

Zato ce sledece biti sve po zakonu, da se vec jednom vozim ko covjek tj hocu reci kao Kiza na svom Zdravku kojeg je prodao  :confused5:

--- Kraj citata ---
imas kakve slike il link s pika tog zdravka?
tesko mi povjerovat da u bosni ima sp180,da nije cijena u nebu i da je zdrav

enel:
Nije SP al je FXR i bas zbog toga sto je to kod nas toliko rijetka zivotinja, nema veze sto je FXR.

Evo link:

http://www.pik.ba/artikal/1953863/gilera-runner-180/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju